Beste relatie,

Diverse podia gevuld met topsprekers, 3.000 transportcollega's uit Nederland en Vlaanderen en een volle beursvloer. De Multimodaal Transport Expo 2023 staat voor de deur. Ik nodig u graag uit om er ook bij te zijn volgende week op 16 maart in het Breepark in Breda. U kunt zich nu kosteloos registreren.

Het evenement is in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een ontmoetingsplek met inhoud waar de gehele Vlaamse en Nederlandse transport en logistieke sector samenkomt. Multimodaal Transport Expo is een uitstekende gelegenheid om uw netwerk te vergroten en om weer eens bij te praten met oude bekenden uit de branche. 

Daarnaast kunt u op de diverse podia uw kennis bij laten spijkeren. Op de Mainstage worden topsprekers aan de tand gevoeld door de journalisten van Flows, Nieuwsblad Transport en Schuttevaer. In het Kennispaviljoen praten experts u in een talkshow-setting bij over de relevante thema's vanuit de verschillende modaliteiten. En op de nieuwe Topsector Logistiek Stage tot slot, wordt u als bezoeker uitgedaagd om met een geheel frisse blik naar de supply chain te kijken. 

Genoeg redenen om uw agenda vrij te maken.

Tot donderdag!

Vriendelijke groet,

Paul van der Kooij
Directeur Maritiem & Transport
paul.van.der.kooij@promedia.nl

Uitschrijven emails Multimodaal Transport Expo 2023 Beheer je emailvoorkeuren