21 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Shopping Today
image
Nederland pakt twee Grands Prix in Cannes
Tijdens de voorlaatste avond op het prestigieuze Festival van Creativiteit te Cannes, de Lions, hengelden zowel de case 'Stukje van mij' (KPN) als die van 'Refurb' (Philips) de hoofdprijs binnen. Dit is een niet eerder vertoond staaltje aan de Côte d'Azur.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
TikTok: Geen spionage,maar slimme AI-tools voor merken
TikTok heeft grote plannen, vooral op het gebied van AI en hoe daarmee adverteerders een betere ‘verbinding’ met de gebruikers kunnen krijgen. En of TikTok last heeft van de hardnekkige verdachtmakingen dat het een geraffineerd Chinees spionageplatform is? ‘Wat we nu weten is dat hiervan absoluut geen sprake is.’
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind de ideale marketing kandidaat met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve marketing professionals? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
Kruidvat biedt perfecte voorbereiding voor de imperfecte vakantie
Kruidvat introduceert vanaf maandag 24 juni haar zomercampagne: 'Goed Voorbereid, Groot Voordeel.' Deze keer belandt Lies met de vertrouwde knipoog in een soms onaangename realiteit van de zomervakantie.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
DOSSIER SPORTMARKETING - Swocc: 'Sponsor, let op consistentie en MVO'
De ‘oranje’ sportzomer met grote events als de Olympische Spelen in Parijs, het EK voetbal in Duitsland en het nieuwe Formule 1-seizoen is begonnen, marketeers haken in. Ervaringsdeskundigen op het vlak van sportsponsoring deelden recent op een Swocc bijeenkomst deze handig gerubriceerde insights, tips en plannen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hoe Greenwheels scoort met PostNL
[advertorial] Greenwheels, pionier in deelmobiliteit, illustreert hoe samenwerking met PostNL en de inzet van een PostLab-sessie kan leiden tot significante verbeteringen in Direct Mail (DM)-campagnes en indrukwekkende conversieresultaten op de lange termijn. Colin Bom, product marketing manager bij Greenwheels, en de PostNL-collega's Maaike Ypeij, senior marketing & communicatie-adviseur, en Roland Siebers, campagne manager, delen hun inzichten over deze succesvolle samenwerking.
image
De marketingtransfers van week 25, 2024
Doet Wout Weghorst het weer vanavond? Wordt het eindelijk mooi weer? Wat is de zin van het leven? Hoeveel de redactie ook weet, dat weten we dan weer niet. Maar als het om de marketingtransfers van de afgelopen week gaat, behoudt MarketingTribune het overzicht.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
BvA presenteert acht uitgangspunten voor retailmedia
Om de transparantie en effectiviteit van retail media te vergroten en de markt handvatten te bieden, heeft de BvA een whitepaper en 8 guiding principles opgesteld.
lees verder
twitter facebook linkedin
CrossBorder Event: groei over de grens
[advertorial] Kom naar het CrossBorder Event en boost je internationale groei. Het CrossBorder Event is een inspirerende dag met presentaties van succesvolle online retailers, brands én B2B-verkopers in het buitenland. Een dag met diepgang en volop gelegenheid tot netwerken. Plus de presentatie van de CrossBorder Top 30 van internationale snelgroeiers. Ontmoet deze koplopers en vergroot je netwerk! Koop nu je ticket met 75 euro korting!
image
Campagne Frans Hals Museum vanwege thuiskomst meesterwerken
Het Frans Hals Museum omlijst de terugkeer drie van zijn meesterwerken van Frans Hals met de campagne ‘Welkom Thuis’.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.