cashcowdaily
  Alphabet bedreigd door nieuwe browsers
Alphabet krijgt het lastiger. Er komen steeds meer browsers beschikbaar die de cookiemonsters van Google en Bing negeren. De omslag is iets waar beleggers rekening mee moeten houden.
cashcowreadmore.jpg
 
Trend AEX stijgt
De aandelenmarkten zullen blijven wachten op de arbeidsmarktcijfers die deze week bekend worden gemaakt. De AEX (729,52) laat nog steeds een stijgende trend zien.
cashcowreadmore.jpg
AFM wil handel in hefboomproducten beperken
Het is niet onjuist dat de markttoezichthouder AFM heeft aangekondigd het aanbod van koersversnellers als turbo’s aan banden te zullen leggen voor Nederlandse retailbeleggers.
cashcowreadmore.jpg
Physical Bitcoin ETP genoteerd in A’dam
De Physical Bitcoin ETP van Iconic Funds (ISIN: DE000A3GK2N1; Ticker: XBTI) krijgt op 1 juli 2021 een notering op Euronext in Parijs en Amsterdam. 
cashcowreadmore.jpg
Philips naar dieptepunt
Philips sloot gisteren 0,27% lager op 41,79 euro. Het aandeel is hiermee acht van de laatste tien dagen gedaald. Het ziet er ook technisch gezien niet zo goed uit.
cashcowreadmore.jpg
COLUMN
"Daarmee zijn we meteen aangeland bij het risico dat beleggers in Salesforce lopen. [...] Er bestaat het risico dat er een dag komt dat Salesforce zich in een (te) grote overname gaat verslikken." - Martine Hafkamp, algemeen directeur bij Fintessa Vermogensbeheer