25 juni 2020
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Picnic lanceert huismerk
[Nieuws] Online supermarkt Picnic ontwikkelt een productlijn onder een eigen Picnic-merk. De online super gaat onder meer chips, conserven en keukenpapier verkopen onder het nieuwe label.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nepreviews aan de digitale ketting
[Nieuws] De Autoriteit Consument & Markt gaat (harder) optreden tegen handelaren in nepreviews, neplikes en nepvolgers. Het opleggen van boetes is een mogelijke maatregel, aldus de autoriteit.
twitter facebook linkedin
lees verder
Maak van klanten merkambassadeurs
[Advertorial] Het is belangrijk dat bedrijven hun best doen om het vertrouwen van de klant te winnen. Hoe doe je dat als de consument van vandaag bij voorbaat al wantrouwig is tegenover je merk? Een referralcampagne waarmee je klanten motiveert om merkambassadeurs te worden, biedt een antwoord. In dit whitepaper bespreken we 5 stappen voor een referralcampagne via e-mail.
image
image
Carrefour Frankrijk opent online marketplace
[Nieuws] In zijn ambitie om uit te groeien tot leider op het gebied van online boodschappen, is de website van Carrefour Frankrijk recent uitgebreid met een marktplaats voor derden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Instagram breidt Shopping-functie uit
[Nieuws] Instagram opent zijn shopping-functie voor een grotere groep. Op die manier kan zo’n beetje iedereen – van influencers tot kleine webshopeigenaren – producten rechtstreeks vanaf zijn of haar profielpagina verkopen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Van geen kennis naar 2 jaar op rij 300% groei
[Advertorial] "Wij zijn een atypische webshop: we zijn vooral een productiebedrijf, groot geworden in staalproducten als bewapeningsproducten en hekwerken. We zagen kansen voor online verkoop van hekwerken op de consumentenmarkt. Wat begon als een reis met onbekende bestemming is nu serieuze business."
image
image
Starbucks gaat samenwerking aan met Uber Eats
[Nieuws] Uber Eats bezorgt vanaf vandaag ook koffie van Starbucks in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Starbucks wil thuiswerkende Nederlanders voorzien van hun favoriete koffie.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
SEO trends voor webshops in 2020
[Opinie] Zoekmachines blijven de algoritmes waarmee zij websites indexen constant ontwikkelen. Zo introduceert zoekmachine Google ongeveer vier keer per jaar een zogenaamde 'broad core algorithm update' om hun algoritmes aan te scherpen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nieuwe eigenaar voor Uitmetkorting.nl
[Nieuws] Aart Wallet, medeoprichter van Fashionchick, koopt Uitmetkorting.nl van Basebuilder. Het online platform houdt kortingsacties bij voor dagattrracties als dierentuinen en pretparken.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.