30 november 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Picnic test hoger minimum bestelbedrag
[Nieuws] Online super Picnic test momenteel met een verhoogd minimaal bestelbedrag in populaire tijdsloten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Jeroen Adriaans (Florrèl): 'Ik verbouw liever een huis dan dat ik naar de sportschool ga'
[Interview] Jeroen Adriaans timmerde hard aan de weg met E-Expansion, Dryly, Bamigo en Undiemeister. Onlangs lanceerde hij zijn nieuwste merk Florrèl, duurzaam beddengoed. ‘Ik ben er tijdens mijn loopbaan achter gekomen dat ik het leuk vind om juist niet op één product te focussen.’
twitter facebook linkedin
lees verder
Dé e-commerce manager van Nederland?
[Advertorial] Dan zijn we op zoek naar jou! Ook dit jaar gaat de stichting Shopping Awards weer op zoek naar dé e-commerce manager van Nederland. Vorig jaar won Angela Haneveer van Xenos als allereerste deze titel. Wie volgt haar op als Mollie E-commerce Manager van het Jaar? Het winnen van deze award is een erkenning voor al je harde werk. Dus waar wacht je nog op?! Schrijf jezelf of de persoon waarvan jij vindt dat hij/zij deze award moet winnen nu in! Inschrijven kan tot en met vrijdag 26 januari 2024.
image
image
Amazon brengt eigen chatbot voor bedrijven op de markt
[Nieuws] Amazon gaat de concurrentie aan met Microsoft en Google en komt met chatbot Q. Deze vraagbaak kan samenvattingen van documenten of concepten van teksten maken.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Online omzet stijgt bijna 3 procent in oktober
[Nieuws] De online winkelomzet is in oktober met 2,9 procent gestegen. Vooral pure players zetten meer om in die maand.
twitter facebook linkedin
lees verder
De Twinkle100 2023 is uit!
[Advertorial] Wat zijn de grootste webwinkels van Nederland? Je leest het in de nieuwe Twinkle100. De redactie van e-commerce vakblad Twinkle rangschikt jaarlijks de grootste online verkopers, in samenwerking met het Centre voor Market Insights (CMI) van de Hogeschool van Amsterdam. In de nieuwste editie van de ranglijst is de online omzet gemeten over 2022. De 300 grootste online verkopers in Nederland zagen hun gezamenlijke omzet ten opzichte van een jaar eerder slinken met gemiddeld 2%, tot 26.060.000.000 euro. Bestel de Twinkle100 voor 54,95 euro.
image
image
Linda Keijzer wordt ceo Leen Bakker en Kwantum
[Nieuws] HomeFashion Group, de holding achter winkelketens Leen Bakker en Kwantum, heeft in Linda Keijzer een nieuwe ceo gevonden. Het bedrijf wisselt in een jaar tijd twee keer van directeur.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nieuw in de Markt: Cookieboxen.nl
[Interview] In familiebedrijf Coffeelicious Bakery wordt al het lekkers gebakken volgens de recepten van de Ierse moeder, Chef Joan.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.