20 september 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Picnic: ‘Weekplanner biedt gemak in het drukke leven van de klant’
[Nieuws] Vanaf 23 september kunnen klanten van online supermarkt Picnic hun boodschappen doen aan de hand van een Weekplanner in de app. In deze planner kunnen klanten per dag een recept uitkiezen waarvan de ingrediënten direct aan het boodschappenmandje toegevoegd worden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Shoeby opent drie nieuwe winkels
[Nieuws] Modemerk Shoeby opent dit najaar drie nieuwe winkels in Winterswijk, Bergen op Zoom en Utrecht. Het bedrijf ziet steeds meer kansen om uit te breiden naar winkelcentra in grote en middelgrote steden.
twitter facebook linkedin
lees verder
'Klantdata is de sleutel tot succesvolle retentie-strategieën'
[Advertorial] Haarspullen.nl is dé webshop voor hoogwaardige haarverzorgings- en beautyproducten. Ondanks het uitgebreide assortiment en een trouwe klantenbasis, werd het merk geconfronteerd met een uitdaging die veel webshops ervaren, een achterblijvende klantretentie. Samen met PI marketing slaagden ze erin om deze uitdaging aan te pakken door slim gebruik van first-party data en hyperpersonalisatie.
image
image
Nike benoemt Elliott Hill tot nieuwe ceo
[Nieuws] Sportmerk Nike heeft aangekondigd dat Elliott Hill vanaf 14 oktober president en ceo van het bedrijf zal worden. Hill vervangt John Donahoe, die sinds 2020 deze functies bij het merk bekleedt. Donahoe blijft voorlopig nog wel als adviseur betrokken.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Frasers Group vergroot voetafdruk in Benelux
[Nieuws] Sportretailer Frasers Group heeft grote plannen in de Benelux. Het bedrijf wil de grootste ‘Multi-brand sportretailer’ in de Benelux regio worden en opent als onderdeel daarvan meer winkels.
twitter facebook linkedin
lees verder
GPCM Bekroningen Creatie
[Advertorial] De bekroningen zijn beloningen voor specifieke categorieën binnen contentmarketing, waarbij primair op de uitvoering wordt gelet. Grand Prix Content Marketing reikt de bekroningen Creatie uit in maar liefst 10 categorieën: AI, Contentdesign, Low budget, Magazine, Platform / content hub, Podcast, Thought Leadership, Video, Video serie en Video short-form. Ligt er bij jullie een waanzinnige contentproductie klaar? Stuur hem dan uiterlijk 25 september in.
image
image
YouTube zet in op Zuidoost-Azië met samenwerking Shopee
[Nieuws] YouTube en shopplatform Shopee hebben deze week een samenwerking aangekondigd. Deze geldt in eerste instantie in Indonesië, en wordt later verder uitgebreid in de regio.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze bedrijven spreken op Shopping Today
[Advertorial] We kunnen weer nieuwe bedrijven aankondigen die op donderdag 10 oktober een kennissessie verzorgen tijdens Shopping Today. Zo komen: Sia Partners, Pay, Pure Energie, Mvh Media, Hanos, Billy Grace en Copernica spreken. Zij praten je bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen in het e-commercelandschap en ze delen kennis en ervaringen met je.
image
image
AGU overgenomen door eigenaar QWIC
[Nieuws] Wielerkledingmerk AGU is gered. Het bedrijf heeft in EcoMotion, bekend van QWIC e-bikes, een nieuwe eigenaar gevonden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.