Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
28 februari 2023
Gezonde leefomgeving

Gemeente Boxtel heeft veel aandacht voor een gezonde leefomgeving. Er is aangetoond dat groen hier positief aan bijdraagt. De gemeente doet daarom mee aan het nieuwe project Pientere Tuinen, waarmee wij inwoners willen stimuleren hun tuinen te vergroenen én onderzoek doen naar klimaataspecten, zoals hittestress en verdroging. Maar dat kunnen wij niet alleen. Wij zijn op zoek naar tuinbezitters binnen onze gemeente die hun steentje willen bijdragen en mee willen doen aan het project.

Lees verder
Leven onder de armoedegrens
Steeds meer mensen leven onder de armoedegrens. Dit geldt helaas ook voor onze inwoners. Gelukkig zijn er veel lokale instellingen in onze gemeente die graag een helpende hand bieden. In de serie ’Boxtel voor elkaar’ kun je zien waar je terecht kunt voor hulp. Alle afleveringen vind je nu op de website van de gemeente Boxtel.

Lees verder 
Waar kun jij 15 maart 2023 stemmen?

Op woensdag 15 maart 2023 vinden in Nederland Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen plaats.

Inmiddels heb je jouw stempas ontvangen. Hieronder vind je een overzicht van de stembureaus waar je jouw stem uit kunt brengen. Alle stemlokalen zijn geopend van 07.30 uur tot 21.00 uur. 


Lees verder
Stemmen in een andere gemeente?

Op woensdag 15 maart 2023 vinden in Nederland de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen plaats.

Als je in een andere gemeente wilt gaan stemmen dan jouw woongemeente, moet je jouw stempas laten omzetten in een kiezerspas. Je kunt met een kiezerspas alleen stemmen binnen de provincie Noord-Brabant/ Waterschap de Dommel.

Lees verder

Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten