Ga op een reis met korting.
Visualizza la Klik hier voor een webversie
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Na de winter komt de lente
Beste Pietertje,

De winter loopt ten einde. Waarom verwen u uzelf niet op een fantastische vakantie met Costa door gebruik te maken van onze Last Minute aanbiedingen?

Begin de lente vroeg door te ontspannen op een cruise onder de Caraïbische zon.

Tenzij u liever de culturele diversiteit van de Middellandse Zee verkent, van het mooie Barcelona en de Sagrada Familia tot het historische Athene en de Acropolis.

Vanaf 155€¹.

BOEK
Uw Club:
Ambra
Uw lidmaatschapsnummer van de Costa Club:
9861608
UW PROFIEL
NEEM CONTACT MET ONS OP
BEL UW COSTA
CRUISES EXPERT
0900.040.12.76*
BOEK ONLINE
facebook Instagram
* Onze medewerkers staan ter uwer beschikking van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u. Kost van een lokaal telefoongesprek vanaf een vast of mobiel toestel in Nederland volgens het tariefplan van uw operator.
¹ Prijs per persoon, vanaf, in een binnenhut, dubbele basis, tegen het Last Minute tarief, geldig voor de cruise van 26/03/2020, in 4 dagen / 3 nachten, aan boord van de Costa Pacifica, met vertrek vanuit Marseille. Deze prijs is inclusief volpension, belastingen, havengelden en het verblijfsforfait (vanaf €10 per nacht per volwassene/tienjarige en €5 per nacht per kind, die dagelijks aan boord van het schip in rekening worden gebracht). De prijs is exclusief eventuele transportkosten, verzekering en brandstoftoeslagen. Deze aanbieding is niet retroactief en afhankelijk van de beschikbaarheid.

© 2020 Costa Crociere S.p.A. - Partita IVA IT 02545900108 - All rights reserved
Dit bericht is verstuurd omdat u toestemming gegeven heeft om informatie van Costa Cruises te ontvangen. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u op deze link klikken.
-