Bied een cruise aan voor Valentijn.
Visualizza la Klik hier voor een webversie
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Herontdek de romantiek aan boord van een Costa cruise
Beste Pietertje,

Valentijn nadert, maak gebruik van onze Flash Sale¹ om uw partner te verwennen met een cruise van een week op de Middellandse Zee.

Met ons aanbod -50% korting voor de tweede persoon², is er nog nooit een beter moment geweest om u een uitje tussen geliefden te reserveren.

Elke avond, met uitzicht op de betoverende uitgestrektheid van de zee, getuigt u van het adembenemende schouwspel van de zonsondergang boven uitzonderlijke steden als Rome of Palma, die u overdag met veel plezier hebt bezocht.

Het aanbod is geldig tussen 4 en 17 februari.

MEER WETEN
Uw Club:
Ambra
Uw lidmaatschapsnummer van de Costa Club:
9861608
UW PROFIEL
NEEM CONTACT MET ONS OP
BEL UW COSTA
CRUISES EXPERT
0900.040.12.76*
BOEK ONLINE
facebook Instagram
* Onze medewerkers staan ter uwer beschikking van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u. Kost van een lokaal telefoongesprek vanaf een vast of mobiel toestel in Nederland volgens het tariefplan van uw operator.

¹Aanbod geldig op geselecteerde cruises voor alle nieuwe boekingen tussen 4 en 17 februari 2020, tegen het Basic-tarief, op basis van 2 volwassenen per hut. De prijs is inclusief volpension, havengelden en -heffingen, en de Servicekosten (vanaf €10/nacht per volwassene en €5/nacht per kind, die dagelijks aan boord van het schip in rekening worden gebracht). Deze korting is uitsluitend van toepassing op het maritieme gedeelte, met uitzondering van eventuele aanvullende diensten. Selectie van cruises vastgesteld op 29 januari 2020. Dit aanbod is niet-retroactief, kan niet worden gecombineerd met andere promoties, is beperkt in tijd en afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van de boeking.

² Aanbod geldig voor alle nieuwe boekingen tussen 4 en 17 februari 2020, tegen het Basic-tarief, op basis van een minimale bezetting van 2 volwassenen per hut. Deze korting is uitsluitend van toepassing op het maritieme gedeelte, met uitzondering van eventuele aanvullende diensten.

© 2020 Costa Crociere S.p.A. - Partita IVA IT 02545900108 - All rights reserved
Dit bericht is verstuurd omdat u toestemming gegeven heeft om informatie van Costa Cruises te ontvangen. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u op deze link klikken.
-