5 juli 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Tipsmail juli
image
PIM: visiedocument marketing in het AI- en duurzaamheidstijdperk
Platform Innovatie Marketing (PIM) heeft een visiedocument "De marketingtoekomst in versnelling: AI en Duurzaamheid als krachtbronnen" gepresenteerd.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Merkfenomeen Taylor Swift gaat los in Amsterdam - wat beroert de Swifties?
Bij de urenlange wachttijden alleen al voor de merchandising in aanloop naar haar concert, verbleekt menige andere TikTokrij. 'Taylor Swift is een economie op zich: tientallen landen hebben minder inkomsten dan deze zangeres', signaleert Bloomberg. Welke merkwaarden van de zangeres spreken zo aan?
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind de ideale marketing kandidaat met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve marketing professionals? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
De marketingtransfers van week 27, 2024
De zomer komt en de zomer gaat, het Nederlands elftal doet het goed/slecht, er is weer een kabinet en de Tour is van start. Oh ja, er is ook transfernieuws. En niet zo’n beetje ook. Gelukkig behouden wij van MarketingTribune het overzicht.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Adnight 2024 koppelt creatieve hubs aan voor nog betere ervaring
Block the date! Op vrijdag 4 oktober 2024 zal de marcom professie -en dan in het bijzonder de creatieve bureauwereld- voor het zevende jaar in de schijnwerpers staan tijdens 'Adnight'. Dé open avond voor creatives, marketeers en talent om aan het vak te 'ruiken' en bij de buren te snuffelen, bevat a.s. editie een aantal grote wijzigingen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Bestel nu je ticket voor Shopping Today
[advertorial] Shopping Today is het grootste e-commerce-kennisevent van Nederland en brengt meer dan 1.400 professionals uit de sector samen. Of je nu een retailer, brand, techbedrijf, consultant of solution provider bent, bij Shopping Today vind je alle belangrijke spelers en kun je je kennis vergroten en je netwerk uitbreiden. Bestel nu je ticket en profiteer van 100 euro Super Early Bird korting. Zien we jou op donderdag 10 oktober?
image
In het wiel van... Daan Thijs (Nextens)
Marketing en fietsen. Het lijkt een gouden combinatie. Deze zomer kruipt MarketingTribune virtueel in het wiel van gepassioneerde wielrennende of mountainbikende marketeers en vraagt ze het tricot van het lijf. In de 14e aflevering van deze rubriek Daan Thijs, Performance Marketeer bij leverancier van fiscale software Nextens.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Jasper Spaargaren nieuwe CMO bij The Flower Farm
Jasper Spaargaren is per direct gestart als CMO van missiemerk The Flower Farm. Spaargaren is afkomstig van onder andere Unilever en Vrumona.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom naar het CustomerFirst Congres op 3 oktober
[advertorial] Het CustomerFirst Congres is een must-attend evenement voor alle klantcontactprofessionals! Van customer service via customer experience (CX) en employee experience (EX) naar marketing. Kortom, voor iedere professional die de klant centraal stelt in de strategie. Bestel nu je ticket? Dan profiteer je van 100 euro Super Early Bird Korting.
image
Albert Heijn haakt in op heerlijke zomervakantie
Om te genieten van een ontspannen vakantie in eigen land of om alvast in de stemming willen komen voor een buitenlandse trip, komt AH met lekkere maaltijden uit Frankrijk, Spanje en Italië die in een handomdraai op tafel staan. 'Dit dankzij inspirerende recepten in de Allerhande en nieuwe mediterrane verspakketten.'
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.