‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Hi John,

Thuis zitten duurt nu wel erg lang. En zoals het er naar uitziet, gaat dit nog even duren. Is jouw inspiratie voor thuisactiviteiten op? Dan hebben wij een leuk idee: bouw je woonkamer om tot disco! We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder.

button Pimp jouw woonkamer
Pimp jouw woonkamer
 

Video

Pimp jouw woonkamer

Mag het weer eens tijd zijn voor een feestje? Zo ja, dan hebben wij bij Bax Music alles in huis om thuis een disco te verzorgen, en misschien ook gelijk de kids bezig te houden! In deze video geven we kort weer hoe je je woonkamer kunt omtoveren tot disco.

 Bekijk video
Klantenservice Medewerker

Nieuws

Fazley brengt meer kleur - W90 ColourTune gitaren
 

Nieuws

Fazley brengt meer kleur - W90 ColourTune gitaren

De ColourTune serie staat garant voor een line-up aan westerngitaren van Fazley die allen een ontzettend kleurrijk schouwspel bieden. En daar komt nog bij dat ze veel waar voor hun geld bieden en niet alleen een genot zijn om naar te kijken.

 Lees verder
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl