In deze nieuwsbrief lees je alles over de Pinarello Dogma F12 Disc, vragen wij naar jouw favoriete solorondje en lees je hoe het is om van 'normaal' stuur naar een aero cockpit te gaan.
Fiets
Review: Pinarello Dogma F12 Disc

We gaan vier jaar terug in de tijd. Vier renners sprinten in de straten van Ans om de zege in Luik-Bastenaken-Luik. Wout Poels wint. Op een Pinarello Dogma F10. In 2019 kwam vlak vóór de Tour de opvolger van de F10 in beeld. Wij behandelen de Dogma F12 Disc, die eigenlijk afgelopen zondag in La Doyenne had moeten schitteren..

Fiets
In de wind
Favoriet solorondje? Deel het!

Voor onze rubriek 'In de wind' zijn we heel benieuwd naar de favoriete solorondjes van onze lezers. Wil jij in het blad staan? Stuur jouw favoriete #RIDESOLO-rit naar redactie@fiets.nl en wie weet pronk jij de volgende editie in Fiets!

Fiets
Hoe rijdt een aero cockpit?
Van normaal naar aero

Je fiets is al zo goed als perfect, maar eigenlijk ontbreekt er alleen een aero cockpit. Is de upgrade van een 'normaal' stuur naar een aero cockpit het geld waard? Wij zochten het uit en vertellen je wat de grootste verschillen zijn. 

Fiets
Voor op de MTB
Getest: 9x handschoenen

Ze beschermen je bij valpartijen en om meer grip te houden. Je krijgt ook geen vieze handen als je een tak of twee vastpakt om die bocht wat gaver te maken. Wij hebben negen paar MTB-handschoenen getest!

Fiets
Initiatief van NTFU
Rondje om de Kerk Challenge

Misschien heb je het al langs zien komen of er zelfs al aan meegedaan, maar de NTFU heeft een uitdaging bedacht: Rondje om de Kerk Challenge. Het concept is simpel: je verzamelt punten voor kilometers die je dicht bij huis fietst.

Fiets
Een cadeautje van New Skool Media

Het zijn vreemde tijden, we blijven vooral thuis. Hopelijk nog goed gezond! Wij van Fiets zijn blij met uw trouw als abonnee en hebben daarom als dank een klein presentje. Het E-magazine #lekkerthuis, met de beste verhalen uit de tijdschriften van onze uitgeverij, New Skool Media.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer