Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

nieuwe gravelbikes

Pinarello Grevil en Grevil+

Voor modeljaar 2019 presenteert Pinarello de Grevil en Grevil+. Het verschil tussen de twee zit hem in het gebruikte carbon. De + bevat Toray T1100 carbon, in de ‘gewone’ Grevil zit maximaal T700. De geometrie is gericht op offroad rijden. Dus met een wat hogere stack en kortere reach. De zitbuis is wat onderuit gezakt, voor een comfortabeler houding en meer flex tijdens ‘bumpy rides’. Uiteraard passen er dikke banden in.

Fiets

nut en werking

Sportbalsems en sprays

Met de juiste kleding én sportbalsem merk je helemaal niets van de kou. Waar de ene sporter zijn handen in het vuur steekt voor de werking van sprays en balsems, daar zet de andere sporter (of arts) zijn vraagtekens bij de werking van dit soort producten. We nemen de proef op de som en lichten er wat producten uit.

Fiets

Ga gesoigneerd op pad

Maak kans op een Q36.5 kledingset!

Deze maand maak jij kans op één van de vier kledingsets van Q36.5! De set, bestaande uit een Pinstripe L1 Jersey en Gregarius Bibshort, geven jou een voorsprong op je concurrenten. Schiet jij deze maand raak?

€2 extra kassakorting!

Ontvang een gratis flesje Boeshield T-9 bij Fiets!

Vliegtuigbouwer Boeing heeft Boeshield T-9 speciaal ontwikkeld voor hun vliegtuigonderdelen en wat bleek? Het is ook uitermate geschikt voor de ketting en andere onderdelen van jouw (race)fiets!

Alleen dit weekend ontvang je nog eens €2 extra korting op een Fiets abonnement inclusief een gratis flesje Boeshield T-9 olie. Je betaalt nu slechts €26,50. Gebruik hiervoor de kortingscode: boeshield11

Fiets
Fiets

Léon van Bon test

Canyon Ultimate CF EVO 10.0 LTD

Léon van Bon trok naar de Ventoux om die drie keer achter elkaar te beklimmen. Met de superlichte Canyon Ultimate CF EVO onder z’n achterste. Afgemonteerd met een RED eTap-groep, Ceramic Speed onderdelen, een crankstel van THM en de fantastische Lightweight Meilenstein wielen. Het levert een prachtige fiets op, die maar liefst 13.000 euro kost!

Fiets

Eerste indruk

DT-Swiss 535 voorvork

In het voorjaar reden we een tijdje met de DT Swiss OPM voorvork. We waren op zijn zachtst gezegd onder de indruk. Want ja, DT Swiss maakt niet alleen maar onverwoestbare naven en wielen maar ook hele chique voorvorken. De OPM in onze Superior testfiets was licht, super soepel en perfect als het gaat om uitfilteren van kleine oneffenheden.

Fiets

titanium racer

Pilot Magna

Dit is de heerlijk klassieke Pilot Magna. Gemaakt van aerospace grade 5 and grade 9 dubbel butted titanium. Met een speciale finish: het zachtglanzende titanium wordt afgewisseld met een ‘geblazen’ kleurtje. Middels een speciaal anodiseringsprocedé, wat gewoon in Nuenen wordt gedaan, zie je op de testfiets een stel ‘gouden’ decals. Mooi en chique! Hoe die rijdt? Dat lees je in de review!

Fiets

tot halverwege de kuit

Sokkenregel UCI

Als het aan de wielerbond ligt zien we volgend jaar de ultrahoge sokken niet meer terug in het profpeloton. Tijdens het afgelopen WK tijdrijden werden er renners gespot met overschoenen tot aan de knieën. Wellicht is de regel daarom nieuw leven ingeblazen.“Sokken en overschoenen, mogen niet hoger zijn dan het midden van de knie en enkel”, legt de UCI uit. 

Fiets

Advertorial

Jaaroverzicht

Het wielerseizoen is ten einde en dus komt Procycling met een jaaroverzicht van 2018. In dit jaaroverzicht vind je onder meer:

  • Een terugblik op de wielercarrière van Nikki Terpstra bij Quick Step
  • Verslag van de geweldige prestaties van Anna van der Breggen en Annemiek van Vleuten
  • Interviews met onder andere Tom Dumoulin
Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer