Pink Pepper Amsterdam

7 years ago


Text only:

Nieuwsbrief oktober/november 2011
06 287 89 856
leiden@pinkpepper.nl

Pink Pepper Amsterdam & Leiden
Beste Do,
Liggen je winterkleren weer klaar in de kast? Kun je een beetje wennen aan het herfstweer? Het heeft natuurlijk ook z'n voordelen. Gezellig binnen leuke dingen doen. Samen met je vriendinnen eindelijk die leuke workshop eens boeken of misschien organiseer je zelf wel iets bij jou thuis. Lekker hapje en drankje erbij, wat wil je nog meer...?
Tip: Boek nu al je kerstuitje!
Het duurt misschien nog wel even, maar wij hebben onze kerstuitjes weer paraat staan. Boek nu al de leukste uitjes om in de juiste kerst stemming te komen. Wat dacht je van de 'Ik hou van Kerstmis' quiz, of gaan jullie liever je eigen kerstballen pimpen?

> Lees meer Leiden
> Lees meer Amsterdam

Nieuw: Geef een cadeaubon!
Op zoek naar een origineel cadeau voor een vriendin, je moeder of de juf van je kids? Denk dan eens aan een cadeaubon van Pink Pepper. Deze bon is uit te geven aan alle workshops van Pink Pepper en wordt in een feestelijke verpakking aangeboden. Je bepaalt zelf het bedrag, vanaf EUR 10,00.
 > mail ons

 
Tip: Word ondernemer!
Voor het rayon Amsterdam is Pink Pepper op zoek naar een enthousiaste ondernemer die graag een eigen Pink Pepper vestiging willen beginnen. Wil je ook als ondernemer aan de slag bij het hipste organisatiebureau en er niet helemaal alleen voor staan? 
 > mail onsGezocht: Enthousiaste workshop instructeurs
Lijkt het je helemaal geweldig om verschillende workshops te geven? Ben je creatief, representatief, communicatief vaardig en kun je entertainende manier voor een groep staan? En ben je ook nog eens op zaterdagen beschikbaar of juist veel doordeweeks? 


 > mail ons
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier

Pinkpepper.nl

Categories: Hobby | Leisure
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018