Pink Pepper Amsterdam

7 years ago


Text only:

Nieuwsbrief augustus/september 2011
amsterdam@pinkpepper.nl
06 287 89 85 6
Pink Pepper Amsterdam & Leiden
Is je vakantie weer voorbij en ben je weer flink aan de slag? Het team van Pink Pepper in ieder geval wel. We hebben niet stilgezeten en presenteren daarom ook met trots onze nieuwe doe-het-zelf pakketten en onze totaal vernieuwde hiralische Vrijgezellige vrijgezellen quiz. Lees hieronder meer en boek snel die zondagmiddag met je vriendinnnen in om in het najaarszonnetje aan de slag te gaan met de pakketten!
Nieuw: Doe-het zelf pakket slippers en vogelhuisje pimpen
Versier slippers of pimp een vogelhuisje. In de pakketten die je kunt afnemen zitten alle onderdelen inclusief een duidelijke gebruiksaanwijzing om er prachtige kuntwerkjes van te maken.
Leuk om met een groep vriendinnen te doen, zomaar of als het budget wat minder is bij een vrijgezellenfeest. Maar je kunt het natuurlijk ook heel goed cadeau geven, zeker weten dat je het meest originele cadeau hebt!
> Lees meer Amsterdam
> Lees meer Leiden
Nieuw: De vrijgezellige vrijgezellen quiz (doe-het-zelf)
Dit moet je gedaan hebben op je vrijgezellenfeest! Een hilarische actieve en verleidelijke quiz. De quiz bevat 12 opdrachten en de daarbij behorende producten die overal en op (bijna) elk tijdstip kunnen plaatsvinden. Een paar accessoires om de vrijgezel herkenbaar te maken zullen haar ook niet misstaan! Zo is er bijvoorbeeld een wit shirt dat beschreven moet worden door enkele mannen, een verleidelijke vrouw quiz, ranking the studs, een ruilcadeau en nog veel meer. Als extraatje zit er ook een spannend cadeautje in voor de vrijgezel.
  > Lees meer Amsterdam
> Lees meer Leiden
 
Vernieuwd: De sieraden workshop
Ook onze sieraden workshop is helemaal vernieuwd. De voorbeelden die tijdens de workshop ter inspiratie gebruikt worden zijn weer helemaal volgens de laatste trends en kleuren gemaakt. Ook hebben we voor ieder een leuk extraatje om de (soms nogal) moeilijke materiaalkeuze iets makkelijker te maken.
 > Lees meer Amsterdam
> Lees meer Leiden
  Tip: Word ondernemer!
Heb je in de vakantie eens goed kunnen nadenken over wat je nu eigenlijk echt wilt met je leven? Droom je stiekem al jaren van een eigen bedrijf? Misschien kunnen we samen met jou je droom waarmaken. Naast het starten van een nieuwe vestiging is er ook de mogelijkheid om vestiging Amsterdam over te nemen. Klik op onderstaande link voor meer info.
 > Lees meer


Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier

Pinkpepper.nl

Categories: Hobby | Leisure
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018