Loading...

Pinksteren in Wunderland Kalkar

By Wunderlandkalkar.eu received 2 months ago

Categories: Christmas
Age: 19 until 30 year 14 until 18 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Geniet van jouw pinksterweekend met Kernie
Is deze nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.
 
Pinksteren in Kernie´s Familiepark
De eerste tropische temperaturen en de eerste zomerse storm van het jaar zijn weer achter de rug. De knoppen staan vol in de bloei en als de lucht opklaart vergeten we bijna dat het nog niet eens zomer is. Kom deze mooie kleurrijke tijd van het jaar spenderen met je familie in Wunderland. Geniet van de zon, lekker eten en drinken en 40 verschillende attracties. Met Pinksteren zijn we alle dagen geopend dus twijfel niet en koop je tickets!

 
Pinksterweekend met de familie
Wat een heerlijk vooruitzicht, dat extra lange pinksterweekend! Nog niks gepland maar wel zin in een leuk weekendje weg? Kinderdisco, midgetgolf of bowlen? Gezellig borrelen? Lekker en uitgebreid brunchen of een dagje naar een pretpark? Je doet het allemaal in Wunderland Kalkar! Bekijk alle informatie over onze leuke all-in arrangementen voor Pinksteren op de website.
 
Pinksterweekend
vrijdag tot zondag
slechts €210,00 p.p.
Pinksterweekend
zaterdag tot maandag
slechts €200,00 p.p.
 
Pinksteren: Familiearrangement 1 nacht
slechts €99,00 p.p.

 
 
 
Pinksterbrunch
Slechts € 37,50 p.p.
Wakker worden, uitrekken, misschien nog twee of drie keer omdraaien. Uit bed stappen, in een comfortabele outfit glijden en rustig naar het buffet slenteren. De geur van vers afgebakken brood komt je tegemoet, het enige wat je hoeft mee te brengen is een lekkere trek en de rest verzorgen wij! Lekker zorgeloos, lekker all-inclusive, boek snel je pinksterbrunch.
 
Evenementen in Juni
Juni is de maand van de events! Na een hele gezellige Kölsche Nacht is het vrijdag tijd voor Ierse stemming tijdens het Irish Pub Festival. Kom tijdens het pinksterweekend genieten van al onze faciliteiten, maar start het weekend goed met 4 verschillende bands in 4 verschillende kroegen op vrijdagavond. Over twee weken is het feelgood-zomer(carnaval)event Midsummernight Open Air in Kernie’s Familiepark met zomerse beats, lekkere hapjes, drankjes, tropische acts en een optreden van the reVue Boney M. Show. Voor een extra zomerse beleving boek je voor die avond het BBQ-arrangementin onze Beachbar incl. welkomstcocktail.
Irish Pub festival Datum: 07 juni
Koop tickets  >
Midsummernight (open Air)
Datum: 22 juni

Koop tickets  >
2er000's Live
Datum: 06 juli

Koop tickets >
 
 
Volg ons
         
 
Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
D-47546 Kalkar
Germany
Uitschrijven

Sent to: newsletter@newslettercollector.com
Unsubscribe
Wunderland Kalkar, Griether Str. 110-120, D-47546 Kalkar, Germany

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019