Pit pit, beng beng. De beste topics van afgelopen week!

2 years ago


Text only:


Johan Derksen komt met twee gestrekte (racistiche) benen in op Sylvana Simons
Johan toch. Die arme Sylvana heeft jou toch niks misdaan? Wilfred vroeg alleen maar wat je van Zwarte Piet vond. Al was dit natuurlijk niet de eerste keer dat Johan er vol in ging, dus Wilfred had het kunnen verwachten. Dit gaat een staartje krijgen. Daar gaat Sylvana wel voor zorgen.
PowNews krijgt een hoop ziektewensen bij bezoekje aan Amersfoortse kermis
Het is toch een godsgeklaag dit? Wat zijn dit voor figuren? Snappen ze niet hoe een camera werkt? Of wat een microfoon is? Of wellicht weten ze niet wat ze zeggen? Welkom in Amersfoort en Nederland 2.0. Eerder was de Kermis al stilgelegd vanwege "relschoppers" en als Pownews vervolgens verhaal komt halen, gebeurt dit.
Zou je d'r doen: Tila Tequila
Herinnert u zich deze nog? Tila Tequila heren. De dame die op MTV rare dingen deed. Inmiddels alleenstaande, Trumpsteunende, Flat Earth-sympathisant, maar nog altijd redelijk lekker en ze is ook nog eens 35 geworden vandaag! Een mooi moment om even de eeuwige vraag te stellen. Toch?
Russisch strandfeestje verpest door ordinair seksend stelletje
Echt 'betrapt' kun je dit stelletje niet noemen, want als je zo weinig moeite doet om onopgemerkt te blijven dan verdien je ook eeuwige internetroem. Meer mensen die in het openbaar hun dagelijkse portie lichaamsbeweging uitoefenen vind je hier.
Dennis laat asochick niet met zijn pizza fucken
Als je je als een vent gedraagt dan word je ook zo behandeld. Emanciperen is incasseren.
Hoe schenk je cola in zonder dat het schuimt
Schokkende beelden van het neerstortende vliegtuig op Malta
Misschien dat je het door die zwartepietendiscussie überhaupt niet hebt meegekregen, maar er is vandaag op Malta kort na het opstijgen een vliegtuig neergestort waarbij 5 Fransen zijn omgekomen. De tragische beelden van het neerstortende vliegtuig zijn door de dashcam van Laurent Azzopardi gefilmd.
Een gezellig een avondje snuiven loopt iets anders dan verwacht
Lullig hoor. Heb je de boel net klaarliggen, loopt er weer zo'n trut rond met een glas wijn die de boel moet verpesten. Riekt wel naar een hoax dit overigens, want van zulke achterlijke lijnen wordt niemand vrolijk natuurlijk. #chichi-get-the-yayo
De "I want to have sex with you prank" GAAT TE VER!!
Als je een vriendschap of relatie in de waagschaal wil stellen om views op YouTube te krijgen dan verdien je eigenlijk ook een slechte afloop.
Het optreden van zoonlief was dit jaar meer dan indrukwekkend
Misschien heb je het al eens ervaren of ga je het in de toekomst nog doen, maar het eerste schooloptreden van je eigen kind is iets dat je nooit meer zult vergeten. Het optreden van de juffrouw trouwens ook niet.
Nu nog hopen dat ze net zo oversekst is als deze juffen...
Dit is de wekelijkse mailing zodat je precies weet wat je afgelopen week allemaal hebt gemist. Erg handig dus. Wil je desondanks deze mail niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.
Skoften
Skoftenstraat 69
Amsterdam 1069JA
Netherlands

Skoften.net

Categories: Crap | Fun
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes: Drugs or other stimulants / hallucinogens drugs Erotic material

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019