Pit pit, beng beng. De beste topics van afgelopen week!

2 years ago


Text only:


Willem II-hooligans gooien juichende Feyenoordfan van de tribune af
Het is ook niet aan te raden om als Feyenoordfan te gaan juichen als je in een Willem II vak zit, maar dit gaat wellicht een beetje ver. Deze twee Feyenoorders kregen deze les op harde wijze bijgebracht. Een van hen werd zelfs zonder pardon het vak uitgesmeten, maar niet gewoon door de deur, maar over de reling naar beneden!
Dit gaat nog een staartje krijgen.
Leraar meppende leerling wordt door zijn medeleerlingen op zijn plek gezet
Als je regelmatig met handen in het haar zit over de jeugd van tegenwoordig, kun je jezelf een beetje opvrolijken met dit filmpje. We hebben nog jeugd die weten hoe het hoort. Al moeten we er wel voor naar Rusland togen.
Porsche Cayenne heeft zo z'n eigen manier van invoegen
Ben je dikker, rijker en een grotere klootzak dan de rest van het verkeer dan kun je gewoon je eigen regels bepalen. Is het gaatje groot genoeg dan ram je 'm er dus gewoon tussen!
Het huis van € 675.000 dat zichzelf verkoopt
Tegenwoordig staat een groot deel van de huizen onder water, dus als je besluit je huis op Funda te zetten dan zorg je er natuurlijk voor dat alles er tip top uitziet. Je wil immers zoveel mogelijk potentiële kopers aantrekken. Daar dachten deze mensen klaarblijkelijk anders over, want als je in het bezit van zo'n pareltje kunt komen dan kijk je sowieso wel door alle troep heen. Toch?
Overigens wel goed voor de publiciteit, graag gedaan.
Hotssjeeeeéé het is weekend!
Flikker alles maar van je af, want het officiële startsein van het weekend is gegeven! Wil jij jezelf terugzien? Stuur je video via WhatsApp naar 06 - 28 28 69 21!
Goedemorgen. We gaan lekker glijden met de dames van Pornhub
Om de nieuwe glijmiddel-lijn van Pornhub te promoten moet er natuurlijk een filmpje gemaakt worden waar veel naar gekeken wordt. Hoe pakken ze dit aan? Met een megagrote glijbaan, een hoop vrouwelijk schoon en in plaats van water natuurlijk glijmiddel.
Briljante wraakactie: de ontploffende doos met poep
Wraak kan zo fijn zijn. Vooral bij mensen die met hun smerige jatpoten aan je spullen zitten en je pakketjes voor je deur confisqueren. Dan brengt een doos met stront tot ontploffing brengen toch wel érg veel voldoening...
Slagboom des doods claimt zijn zoveelste slachtoffer
Ook als je net klaar bent met werken, moet je op je hoede zijn. Verwacht het onverwachte, want je weet dat alle slagbomen maar op één ding uit zijn.
Zou je het op de 40-jarige Kate Winslet nog kunnen?
Kate Winslet A.K.A. de moordenares van Leo DiCaprio in Titanic viert vandaag haar 40ste verjaardag. Een mooi moment om haar even in het zonnetje te zetten. Wat vinden we nog van deze dame? Zou je d'r nog doen?
Opeens heb je het: je wordt personal trainer van Yanet Garcia
Eigenlijk had je allang besloten haar privétrainer te worden toen ons aller Yanet Garcia de eerste keer ten tonele verscheen, maar mocht je nog twijfelen: gewoon doen.
Dit is de wekelijkse mailing zodat je precies weet wat je afgelopen week allemaal hebt gemist. Erg handig dus. Wil je desondanks deze mail niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.
Skoften
Skoftenstraat 69
Amsterdam 1069JA
Netherlands

Skoften.net

Categories: Crap | Fun
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes: Drugs or other stimulants / hallucinogens drugs Erotic material

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019