Pit pit, beng beng! De beste topics van afgelopen week!

1 year ago


Text only:


In Apeldoorn lossen ze ruzies op met een kettingslot
Het was gisteren aan in Apeldoorn. Een ruzietje liep behoorlijk uit de hand gisterenmiddag, omdat één van de betrokkene het nodig vond om zijn kettingslot bij het drama te betrekken. Ach en wat is het ergste dat er kan gebeuren? Je kan hoogstens iemand doodslaan toch?
 
Zou je d'r doen: Nataliya Kuznetsova
Smalle taille, dikke ballen en mooi gezichtje, wat wil je nog meer? Nou ja, dat ze je niet tussen haar dijen kapot knijpt bijvoorbeeld? Meer vleeskeuren? Dat kan hier.
 
Een opeenhoping van vrouwen die last hebben van darmgas (2)
Gemiddeld laat je 14 tot 25 scheten per dag. Het laten van scheten is de manier waarop je lichaam overtollig lucht/gas uit het maag-darmkanaal loost. Deze jongedames hebben iets meer overtollig lucht, maar daar kunnen ze ook niets aan doen.
 
Stoer drugsdealertje wordt bruut uit zijn sandalen geslagen
Als drugsdealer moet je natuurlijk wel zorgen dat je wat uitstraling hebt en dit bereik je met een grote bek en dikke sandalen…
 
Luchtig geklede mannequin komt amper vooruit tijdens modeshow
Als mannequin moet je altijd je gezicht in de plooi houden en absoluut nooit lachen. Ook belangrijk is dat je op hoge hakken kunt lopen en met grote passen vaart maakt.
 
Grietje doet een wonderbaarlijke ontdekking dat haar leven verandert
En vanaf nu hoeft ze nooit meer haar huiswerk te maken, nooit meer voor haar drinken te betalen en wordt ze altijd vriendelijk behandeld.
 
Big Brother betrapt man tijdens het snuiven van cocaïne in zijn Twingo
Denk je even een lekker opkikkertje te nemen omdat je een lange rit voor de boeg hebt, word je ff keihard genaaid door Big Brother is watching you via de CCTV-camera's van de pliesie.
 
WTF pics (118)
De pica’s met een groot WTF-gehalte zijn meestal moeilijk te verklaren, dus je kunt het beste maar gewoon lekker gaan scrollen. Meer WTF-pics vind je niet hier maar hier.
 
De dochter van Sylvester Stallone lijkt godzijdank niet op haar vader
Gelukkig heeft de 19-jarige Sistine Stallone niet het uiterlijk van haar vader. Maar uiteindelijk gaat het toch om het innerlijk…
 
Olga Katysheva is het beste dat Rusland ooit heeft voortgebracht
Als er zoiets bestaat als een genetische hoofdprijs, dan heeft deze jongedame hem gewonnen.
Olga, wil je met me trouwen?
 
Dit is de wekelijkse mailing zodat je precies weet wat je afgelopen week allemaal hebt gemist. Erg handig dus. Wil je desondanks deze mail niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.
Arjan Brinkman, Nijverheidsweg-Noord 60-21, Amersfoort, Utrecht, 3812PM, Netherlands

Skoften.net

Categories: Crap | Fun
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes: Drugs or other stimulants / hallucinogens drugs Erotic material

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019