Pit pit, beng beng. De beste topics van afgelopen week!

2 years ago


Text only:


Gefeliciteerd mannen, het is vandaag "No Bra Day' 2016!
Aangezien oktober Wereld Borstkankermaand is worden er verschillende acties en evenementen georganiseerd om meer geld voor onderzoek in te zamelen. Eén van deze acties is No Bra Day waarbij vrouwen worden opgeroepen om vandaag bh-loos door het leven te gaan. Wij steunen deze stoere daad natuurlijk van harte en hebben alvast 44 vrouwen bereid gevonden om het goede voorbeeld geven.
Wil je nog meer inspiratie? Check ze hier, hier, hier en hier.
Gluurbuur betrapt hitsige vrouw op masturberen bij het zwembad
Ze zeggen wel eens dat als je jeuk hebt je gewoon moet krabben, maar in sommige situaties kan het wel verstandig zijn om eerst zeker te weten dat er geen viespeuk op de loer ligt die de 200x zoomfunctie van zijn nieuwe camera wil testen.
Verdwenen 15-jarig meisje uit Wisconsin geboeid in Youtube-video te zien
Tegenwoordig is het lastig te achterhalen of iets gehoaxed wordt of dat er daadwerkelijk iets aan de hand is, maar het lijkt er in dit geval toch op dat de verdwijning van de 15-jarige Kayla Berg uit Wisconsin wellicht via een Youtube-video kan worden opgelost. Ene Patrick vertelt Walter dat hij een meisje heeft ontmoet in het winkelcentrum waarna hij haar mee naar huis heeft genomen. Vol trots laat hij zien hoe ze geboeid op de grond van de badkamer ligt.
Mocht je je erin willen verdiepen dan kun je op imgur het e.e.a. lezen over het 'onderzoek' dat aanleiding is geweest om de zaak te heropenen...
Het internet heeft de lekkere lerares opgespoord!
Jullie weten vast nog wel over wie we het hebben? Vorige week vloog ze het hele internet over door in een grijs jurkje les te geven. Velen van ons gingen natuurlijk direct twijfelen. Kun je het internet nog geloven? Was het niet gewoon een mooi meisje dat een presentatie gaf?
Niet dus! Ze geeft blijkbaar wiskunde en ze is (gelukkig voor ons) aspirerend model. Ze heet Oksana Neveselaya en ze komt uit Minsk. Mocht je dus nog een goede educatie willen, dan weet je waar je moet zijn.
Arif zit nog een beetje vast in het weekend
Hart voor de zaak kan hem niet ontzegd worden, want hij was er wel gewoon, maar wellicht had hij beter naar bed kunnen gaan. Hij was op zijn zachtst gezegd namelijk nog niet helemaal nuchter.
Gewoon mooie vrouwen (70)
Dat het vandaag 'officieel' Wereld Meisjesdag. Niet helemaal een kosjere aanleiding, maar je moet toch wat verzinnen om een nieuwe lading mooie vrouwen op het beeldscherm te toveren?
Nog niet klaar met het bekijken van mooie vrouwen? Hier vind je alle 69 voorgaande delen.
De lachende groenteman Huug Bosse is op 75-jarige leeftijd overleden
Op 75-jarige leeftijd heeft Huug Bosse, de man die dankzij Man Bijt Hond als Lachende Groenteman door het leven ging, gisteren het leven gelaten. Laten we nog een keer genieten van zijn bulderende schaterlach.
Tiffany Trump is 23 jaar geworden. Zou je d'r doen?
Voor het verhaal zou het natuurlijk al prima zijn; de dochter van Trump uit elkaar trekken op je IKEA matras. De vraag is alleen of daar geen vervelende gevolgen aan vastzitten. Haar vader schijnt een beetje gestoord te zijn namelijk. Ach, misschien ook wel gezellig, zo'n schoonvader die misschien wel de president van Amerika wordt...#grabthembythepussy
Chinese baas dwingt vrouwelijke werknemers hem elke ochtend te kussen
Over het algemeen wordt er in China alles gekopieerd wat uit het westen komt, maar misschien kunnen we vanaf vandaag toch ook iets overnemen wat daar is ingevoerd. Het is namelijk van essentieel belang dat je een goede verstandhouding met je vrouwelijke werknemers krijgt.
NS-medewerkers flikkeren zwaan van brug bij station Almere-Poort
Volgens de medewerkers zelf was het dier niet meer te redden, maar om nou z'n nek dubbel te vouwen en hem vervolgens van de brug te flikkeren ziet er toch enigszins cru uit.
UPDATE: de reactie van de Nederlandse Spoorwegen.
Dit is de wekelijkse mailing zodat je precies weet wat je afgelopen week allemaal hebt gemist. Erg handig dus. Wil je desondanks deze mail niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.
Skoften
Skoftenstraat 69
Amsterdam 1069JA
Netherlands

Skoften.net

Categories: Crap | Fun
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes: Drugs or other stimulants / hallucinogens drugs Erotic material

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018