Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 17 juni

Is pizza gezond?

Pizza kán gezond zijn, maar kan ook heel ongezond zijn. Dat hangt af van de keuzes die je maakt in je pizzatoppings en portiegrootte.Welke toppings kies je best, en welke zou je beter vermijden? En hoe zit het met een pizzabodem gemaakt van groenten of een wrap?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Huis ventileren: heeft een luchtreiniger zin?

Het regelmatig openen van de ramen helpt om vervuildende stoffen in je huis te verwijderen. Maar wat als de buitenlucht vervuild is? Als je allergisch bent voor pollen? Of als er te veel lawaai is om de ramen open te zetten. Kan een luchtreiniger dan helpen?

Lees verder

Gezondheid.be

7 veelgestelde vragen over koemelkeiwitallergie bij baby’s

ADVERTORIAL
Ontroostbaar huilen, krampjes, ongemak,… Het zijn geen uitzonderlijke klachten voor baby’tjes, maar wanneer die klachten ernstiger worden, is er misschien meer aan de hand: een koemelkeiwitallergie, bijvoorbeeld. Pediater Marc Raes geeft uitleg.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat zijn de symptomen van endometriose?

Sommige vrouwen hebben bij uitgebreide endometriose nauwelijks of geen klachten, andere hebben bij milde vormen veel klachten. Endometriose met ‘chocoladecysten’ op de eierleiders en zogenaamde diepe endometriose gaat bijna altijd gepaard met veel pijn.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe groot is de kans dat je voor altijd bij elkaar blijft?

Je kan dan wel trouw beloven, maar blijven jullie écht voor altijd bij elkaar? Prof. dr. Dimitri Mortelmans vertelt je hoe groot de kans is, in een online college van Universiteit van Vlaanderen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE
Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op Gezondheid.be.
Uitschrijven