Nieuwsbrief van 26-9-17 6:56:00
Online bekijken

Fraai houten plafond voor Engelse metrologische dienst

Indrukwekkend massief houten plafond voor gebouw metrologische dienst

Indrukwekkend kan het zeker genoemd worden; het plafond in het nieuwe gebouw voor de metrologische dienst in Zuid-West Engeland. De in massief Western Red Cedar hout uitgevoerde plafonds bevatten bijzondere architectonisch geknikte vormen en de natuurlijke kleurvariaties in het hout maken het een imposant geheel. 
 

Troldtekt: unieke designoplossingen voor plafonds

Troldtekt plafonds verzekeren niet alleen een uitstekende akoestiek en goede brandveiligheid. Door onze unieke geïntegreerde designoplossingen draagt het plafond ook bij aan een gezond binnenklimaat. Zeker nu de donkere dagen er weer aan komen zijn toetreding van daglicht en verlichting essentieel voor een gezonde werkomgeving. De verlichting in een ruimte moet worden afgestemd op de uit te voeren werkzaamheden. 

Hunter Douglas breidt collectie HeartFelt® uit met nieuw kleurengamma earth tones

Innovaties binnen HeartFelt® collectie bieden ontwerpers meer creatieve vrijheid. Het HeartFelt® plafondsysteem van Hunter Douglas –dit jaar bekroond met de Red Dot Award–  is beschikbaar in vijf nieuwe aardetinten (earth tones). Hierdoor sluiten de vilten panelen naadloos aan op andere materialen zoals hout.

Sto Isoned werkt muren en plafonds af met StoSilent voor ideale akoestische samenhang

De muren van de vierde verdieping van het KAS Bank Hotel zijn afgewerkt met StoSilent. Dit gaf een geweldig effect qua akoestisch samenhang, omdat het direct grenst aan het glas-in-lood-plafond van restaurant 'The Duchess'.

Unilin Insulation biedt all-in-one dakconcept

UNILIN biedt een breed scala zichtzijdes aan voor dakelementen. Hiermee heeft UNILIN een esthetische oplossing om de leef- of zolderruimte in één handomdraai te isoleren én af te werken. Met dit innovatief en kwalitatief bouwsysteem plaats je namelijk het geïsoleerde dakelement en de binnenafwerking in één keer. 

Verlaag uw plafonds met fermacell Powerpanel H2O: de waterbestendige plaat voor buiten 

Ook daar, waar plaatmaterialen het sterkst werken, biedt fermacell de passende oplossing. Voor de bekleding van verlaagde plafonds en in geventileerde gevelsystemen adviseren wij fermacell Powerpanel H2O. 

Akoestische absorptie: geluidsabsorberende, esthetische oplossingen voor iedere ruimte

Een bijzondere combinatie: uitstekende akoestiek, snelle verwerkbaarheid en een ideaal binnenklimaat.
Het karakter van een ruimte wordt door zowel functionele als esthetische aspecten bepaald. Naast de indeling, de lichtverdeling en de keuze van kleuren en inrichtingsattributen, speelt zeker ook de vorm van het plafond een belangrijke rol bij de inrichting van een interieur. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.