Nieuwsbrief van 25-9-18 6:45:00
Online bekijken

Je weet niet wat je hoort, onder een geluidsabsorberend plafond

Plaka geluidsabsorberende elementen voor montage onder het plafond

Plaka Nederland heeft diverse geluidsabsorberende producten in het assortiment voor montage onder het plafond. De producten zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren, vormen en materialen. De elementen worden toegepast ter verbetering van de akoestiek in ruimten en beschikken over zeer goede geluidsabsorberende eigenschappen.

Naadloze spuitplafonds voor de beste akoestiek

Warmteplan – AcoustIQ levert u Sprayplan akoestische plafonds op basis van gespoten cellulose. Sprayplan plafonds bewijzen zich al 20 jaar op duizenden locaties als prijsaantrekkelijke akoestische oplossing. Onze gepatenteerde spuittechniek verbruikt tot vier keer minder vocht dan concurrerende technieken. Dat betekent tijdwinst, want er is geen droogtijd! Direct na het spuitwerk kan de ruimte in gebruik genomen worden.

Nieuw: Verwol Premium Spanplafonds!

Een Verwol Premium Spanplafond is een op maat gemaakt kunststof doek dat onder het bouwkundige plafond wordt gespannen. Een Premium Spanplafond kan ook als wandafwerking gebruikt worden. Het doek wordt verwarmd, bevestigd aan zichtbare of onzichtbare profielen en vervolgens op spanning gebracht. Verwol Premium Spanplafonds worden in kantoren en andere utiliteitsgebouwen in toenemende mate toegepast. Het heeft een exclusieve uitstraling, een geluidsabsorberende werking en heeft vele voordelen: geluidsabsorberend, thermisch isolerend en eindeloze verlichtingsmogelijkheden

Gyproc Inspectieluiken voor wanden en plafonds

Gyproc biedt voor wandsystemen en plafondsystemen inspectieluiken voor een blijvende toegang tot spouw of plenum. De luiken zijn vrijwel onzichtbaar weg te werken en kunnen met een zeer hoge brandwerendheid worden geleverd (tot 90 minuten). De luiken zijn veelzijdig af te werken.

Soundblox akoestische plafondblokken

Een uitstekende oplossing in ruimtes waar robuustheid, klimaat en vochtbestendigheid net zo belangrijk zijn als een goede geluidsdemping. Deze blokken van beton worden vaak toegepast in machinekamers of ruimtes waar gewerkt wordt met agressievere substanties. Soundblox zijn hoogwaardige akoestische betonblokken met een groot absorptievermogen en bieden uitstekende, innovatieve oplossing voor het vraagstuk van de akoestische klimaatbeheersing binnen een ruimte.

No-Decibel geluiddempende plafondafhangers

Easycell introduceert een systeem waarbij je snel en gemakkelijk een zeer betaalbaar high end geluidswerend plafond monteert. Het No-Decibel geluidswerend plafond kan direct aan de bestaande balken, onder de gipsplaat of onder een betonnen plafond gemonteerd. Na-isolatie is dus geen probleem. Er zijn dempers verschillende type en hoogte verkrijgbaar. Er bestaan systemen voor zowel particulieren, als voor de professionele markt (discotheken, geluidsstudio’s, horeca).

Insula plafondeiland systemen vernieuwd

Saint-Gobain API heeft de Insula 76 en 91 systemen voor modulaire eilandplafonds geheel opnieuw ontworpen. De kant-en-klare van poedercoating voorziene hoek- en randdelen kunnen nu eenvoudig aan het ophangsysteem vastgeklikt worden. Door de modulaire opbouw van het assortiment van randdelen en Cross-Lock ophangsysteem is een verscheidenheid aan plafondeiland maten te realiseren met standaard onderdelen tot 3.600 mm x 3.600 mm. Op maat maken in het werk is niet meer nodig.

Download gratis de NBD white paper "Houtwolcementplaten"

Leer de houtwolcementplaat tot in zijn vezels kennen. Daar is genoeg reden voor, want houtwolcementplaten hebben behoorlijk wat in hun mars. Ze zijn geheel opgebouwd uit natuurlijke materialen, zijn thermisch- én geluidsisolerend, wat ook nog eens met brandwerendheid gecombineerd kan worden. Met extra standaardkleuren en vrije kleuropties worden er dan ook veel fraaie en degelijke resultaten bereikt.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.