Nieuwsbrief van 18-4-17 7:04:00
Online bekijken

Plafondafwerkingen: regisseer elke ruimte met de Heartfelt | Houten plafonds als pronkstukken | Haal plafondinspiratie uit A-book

HeartFelt®, the ceiling that had to be made

De akoestische eigenschappen van HeartFelt® zijn bovengemiddeld. HeartFelt® is daarnaast onderhoudsvriendelijk en de impact van het materiaal op het binnenklimaat is zeer gering. Met het modulaire HeartFelt® plafondsysteem geeft Hunter Douglas architecten, installateurs en gebouweigenaren een systeem in handen om de akoestiek in elke ruimte nauwgezet te regisseren.

Houten plafonds pronkstukken Atlas theater in Emmen

De gemeente Emmen vernieuwt en aan ambitie is er geen gebrek. Na het aanleggen van het Raadhuisplein en het openen van Wildlands Adventure Zoo, is nu als sluitstuk van de centrumvernieuwing het Atlas Theater afgerond. Een gebouw met natuurlijk gevormde, massief houten plafonds van Derako.

Meer plafondinspiratie in Armstrongs A-book

Het A-book 2017 staat weer vol met mooie projecten uit heel Europa. Nederland is met 3 van de 32 projecten goed vertegenwoordigd. Voor elk idee bestaat een oplossing, in mineraal, hout of metaal. Daarnaast bestaat er voor elk materiaal een zwevende variant dat extra aandacht trekt, bijvoorbeeld plafondeilanden of verticaal geplaatste baffles. Dat komt duidelijk tot uiting in het A-book.

ROCKFON introduceert akoestisch en esthetisch plafondeiland 

ROCKFON (onderdeel ROCKWOOL) introduceert de vernieuwde ROCKFON Eclipse: het esthetische en akoestische plafondeiland voor onder andere gebouwen waarin het bouwkundige plafond zichtbaar blijft. De eilanden zijn helderwit, kaderloos en kenmerken zich door een strakke kantafwerking. Ze absorberen geluid aan zowel de zichtzijde als de rugzijde. 

Stertekt combipanelen voor plafondbekleding en wandbekleding 

Stertekt akoestische en thermisch isolerende combipanelen MLROCK zijn geschikt voor toepassing als verlaagde of niet-verlaagde plafonds en als wandbekleding bij nieuwbouw- en renovatieprojecten en in utiliteits- en woningbouw, waar hoge eisen worden gesteld aan brandclassificatie, geluidsabsorptie en thermische isolatie.

BIM Praktijkdag 18 mei 2017

Bent u benieuwd naar het Bouw Informatie Model of werkt u al met dit systeem? Kom dan op 18 mei naar de BIM praktijkdag in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét congres met praktijkcases en korte presentaties over alle actuele onderwerpen in het BIM-landscap. Wilt u gebruikmaken van het scherpe tarief van € 150,- schrijf u dan in. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.