Nieuwsbrief van 03-05-22 14:46:28
Online bekijken
 
 
In Best is de eerste luchtreiniger geplaatst - Foto - Paul Raats

Biofilisch ontwerpen met houten plafond

De oorsprong van de mens is te vinden in de natuur. Zo zijn we gevormd door het ontdekken en verkennen van de natuur. Hierdoor reageren we nog steeds onbewust op prikkels uit de natuur. Enkele honderden jaren leeft de mens nu in kunstmatige omgevingen. Hierdoor drijven we steeds verder af van onze natuurlijke aard en raken de verbinding met de natuur kwijt. Regelmatig contact met de natuur heeft een positieve invloed op de gesteldheid van de mens.
 
 
 

Ongehinderd verkeer met Ulbrich voegovergangen

Ulbrich voegovergangen zijn efficiënt, geruisloos, vrij van metaal en chemicaliën, absorberen trillingen, voorkomen inwatering en zijn al na enkele uren overrijdbaar. Doordat het materiaal van hoge kwaliteit is kan de Ulbrichvoeg niet enkel snel, maar ook efficiënt en effectief worden toegepast. Het materiaal heeft een hoge resistentie tegen schimmels en chemicaliën en biedt een lange levensduur.
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 

Hunter Douglas Luxalon BXD Multipaneel plafondpanelen

Met de extra diepe akoestische Luxalon® BXD-plafondpanelen uit het Multipaneel plafondprogramma van Hunter Douglas zijn lawaaiige omgevingen te transformeren tot ruimtes met een aangename akoestiek. De nieuwste 60 mm hoge Luxalon® BXD-plafondpanelen hebben uitstekende geluidsabsorberende prestaties (tot αw = 0,85). 
Lees verder   Vraag informatie aan
 

Zorgeloos parket en PVC met vloerverwarming

Wist u dat vloerverwarming ook prima te combineren is met parket of PVC? Wel moeten dan de juiste spelregels worden gevolgd. THOMSIT heeft de juiste producten om de combinatie van parket of PVC met vloerverwarming tot een succes te maken.
Lees verder   Vraag informatie aan
 

Terrazzo vloeren op basis van cement en epoxy met eindeloze mogelijkheden in design

Terrazzo of Terrazzo alla Venetiana is een vloerafwerking die zijn oorsprong vindt in de 15e eeuw. Terrazzo is enorm populair en is met de kleur, de mate van dichtheid en het soort toeslagmiddel helemaal naar wens te personaliseren. 
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26,765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP