Nieuwsbrief van 31-10-2023
Online bekijken
 
 
 
 

HeartFelt® Origami Ceiling: nieuwe vormen ‘Curve’ en ‘Weave’  

HeartFelt® Origami is een uitbreiding op de vilten HeartFelt® plafondsystemen. Het systeem bestaat uit platte viltpanelen, die hun uiteindelijke vorm en patroon krijgen tijdens de installatie. De tegels zijn beschikbaar in het formaat 600x600 mm en zijn verkrijgbaar in vijf grijstinten en vijf aardetinten.
Lees verder   Vraag informatie aan

Haal meer uit je plafond  

De ruimteakoestiek bepaalt in grote mate het comfort en de ruimtebeleving, maar heeft ook bewezen effect te hebben op gezondheid en welzijn op langere termijn en is daarmee ook cruciaal. Het plafond en de wand zijn het meest geschikt voor toepassing van geluidsabsorberende materialen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Geluidsisolatie in houtbouw

Houtbouw draagt bij aan de CO2-reductie in de bouw. De bouwmethode laat zich de aankomende tijd steeds meer in de bouwsector zien. De methode heeft vele voordelen, zoals sneller bouwen, lichtere constructie en de al eerder benoemde verkleinde impact op het milieu. 
Lees verder   Vraag informatie aan

970 Europlan Hybrid

Steeds vaker kiezen woning- en projectinrichters voor een hybride egaliseermiddel, dat zowel op cementdekvloeren als op gipsgebonden (anhydriet)dekvloeren kan worden toegepast. Nieuw in het Eurocol-assortiment is de 970 Europlan Nivohybrid voor dikkere lagen, die zijn cementgebonden voorganger (970 Europlan Nivolux) vervangt.
Lees verder   Vraag informatie aan

Ontdek Clipso

Bent je op zoek naar een flexibele oplossing om geluidsoverlast in diverse ruimtes te verminderen? Zoek niet verder! Ecophon heeft onlangs tijdens de Architect@Work beurs in Amsterdam Clipso gelanceerd, een revolutionair product dat de norm stelt voor akoestische prestaties en design voor wanden en plafonds. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Arlu divina Slide

Glazen scheidingswanden worden pas echt interessant om ruimtes in huis zowel functioneel als esthetisch op de delen als je er ook elk type deur kan in verwerken. Met ‘Slide’ heeft divina een glazen schuifdeur in lijn met de wand. 
Lees verder   Vraag informatie aan

CeraVision®: Stijlgroepen wand- en vloertegels samengesteld door experts

Binnenruimtes komen tot leven met de veelzijdigheid van keramische tegels. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen, geschikt voor zowel vloeren als wanden. Hierdoor ontstaan tal van mogelijkheden om je gehele huis, de keuken of badkamer naar eigen smaak in te richten. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Knauf Ceiling Solutions - Plafondsystemen voor gezonde en veilige omgevingen

Nu de onvoorziene gebeurtenissen van 2020 onze wereld blijven beïnvloeden, is het van vitaal belang geworden om binnenruimten te creëren die de gezondheid en het welzijn optimaliseren, zodat mensen zich veilig en geborgen kunnen voelen. Een overweging die nog belangrijker wordt bij het ontwerpen van omgevingen waar netheid en hygiëne van cruciaal belang zijn.  
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen