Nieuwsbrief van 23-01-2024
Online bekijken
 
 
 
 

Schuifwanden van BREEDVELD: beweegbare binnenwanden voor multifunctionele ruimtes

BREEDVELD geluidsisolerende schuifwanden S70, S90, S110 en S110gl zijn beweegbare binnenwanden met bewezen technische prestaties. De zeer hoge geluidsisolerende waarden, het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de kwaliteit geven een significante meerwaarde aan ruimteverdeling.
Lees verder   Vraag informatie aan

Nieuwe kenmerken. Originele kwaliteit van HSK

De Favorit Nova douchewandenserie heeft alles in zich om trendsetter te zijn: ze combineert modern design met functionele en duurzame kwaliteit. De serie heeft nu ook een indrukwekkende nieuwe functie: dankzij een elegante greep- oplossing kunnen de douchewanden comfortabel zowel naar binnen als naar buiten worden gedraaid. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Lignovit Interior UV 100: ‘zonnebrandcrème’ voor hout

Een even tijdloze als mooie combinatie: lichtgekleurd hout en veel licht. Moderne architectuur wordt niet meer gekenmerkt door slechts ramen, maar door glazen puien, schuifdeuren en panoramische beglazing. Veel daglicht in huis staat immers gelijk aan pure levenskwaliteit. 
Lees verder    

VSK Duurzaamheidsroute

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. Op verschillende podia en locaties vind je een afwisselend en branchegericht programma. Prachtige gelegenheid om jouw kennis bij te spijkeren en slimmer naar huis te gaan.
Lees verder    
 
 
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen