Nederlandse Bouw Documentatie
Nieuwsbrief van 26-03-2024
Online bekijken
 

Sneller kan een woning niet worden voorzien van een sterk, zelfdragend en goed geïsoleerd dak  

Zelfdragend, constructief ijzersterk, uitstekend isolerend en gemakkelijk en snel te monteren. Sinds de introductie door Unilin Insulation, zijn de Usystem Roof PR FAS-scharnierdakelementen in trek bij steeds meer architecten en aannemers. Omdat ze nu ook in een breedte van 2,40 meter verkrijgbaar zijn, kan een woning nóg sneller worden voorzien van een sterk, zelfdragend en goed geïsoleerd dak.
Lees verder   Vraag informatie aan

Fermoclean: Schuifrailsysteem voor cleanrooms

De Franse producent Fermod produceert een breed assortiment aan schuifrailsystemen voor toepassingen in o.a. temperatuur geregelde ruimtes. Om tegemoet te komen aan de hoge eisen die gesteld worden aan cleanrooms is het Fermoclean 2920 systeem ontworpen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Troax biedt meer dan enkel gaaswanden

U denkt Troax te kennen, want u kent onze gaaswanden. U komt ze tegen als scheidingswanden in magazijnen, beveiliging in datacenters,
als afscherming van fietsenstallingen en garages, transforuimtes, gasboxen enz...   
Lees verder   Vraag informatie aan

Cultuurhuis De Nobelaer: Toonaangevend herkenningspunt

De Nobelaer onderscheidt zich door de unieke combinatie van diverse kerndisciplines onder één dak, waaronder podiumkunsten, kunsteducatie, een bibliotheek en sociaal-culturele activiteiten.
Lees verder   Vraag informatie aan

Veertig jaar ervaring met prefabbeton

Zowel Olcas als Olbecon putten kennis uit veertig jaar ervaring met prefabbeton. Olcas als leverancier van betoncasco’s voor de woningbouw en Olbecon als leverancier van systeemvloeren, wanden en prefab betonnen constructieve elementen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Goede akoestiek is het recept tot succes in restaurants

In Nederland is het culinaire landschap rijk en gevarieerd, met een schat aan restaurants die een breed scala aan smaken en ervaringen bieden. Echter, achter de heerlijke gerechten en het verfijnde decor schuilt vaak een veelvoorkomend probleem dat zowel gasten als eigenaren kan irriteren: slechte akoestiek. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen