Nieuwsbrief van 21-03-2023
Online bekijken
 
 
 

De meest duurzame wand van Nederland

Het veranderen van productieprocessen en het samenwerken met ketenpartners is van groot belang in de transitie naar een circulaire economie. De afgelopen jaren heeft de bouw al een sterke omslag gemaakt op het gebied van prefab en conceptueel bouwen en ook de omslag naar een circulaire bouweconomie begint vorm te krijgen. In de toenemende vraag naar circulaire oplossingen kan prefabricage een grote bijdrage leveren.
Lees verder   Vraag informatie aan

Pareaulux klimaatplafonds in aluminium, vilt of hout 

Overweeg Hunter Douglas PareauLux klimaatplafonds voor een duurzame oplossing om het binnenklimaat te reguleren zonder concessies te doen aan esthetiek. Pareaulux zorgt voor zowel verwarming als koeling, gelijkmatig over de ruimte en minimaliseert de zichtbaarheid van componenten. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Argenta Invisidoor 2.0: montagegemak voorop 

Met de Argenta invisidoor 2.0 gaat Arlu als specialist in onzichtbare aluminium deurkaders voor draaideuren nog een stap verder. Voortaan zijn de profielen in 2 universele varianten verkrijgbaar, eentje voor binnendraaiende en eentje voor buitendraaiende deuren. 
Lees verder   Vraag informatie aan

NBD-Online Bouwbeursactie 

Tijdens de Bouwbeurs van 6 t/m 10 februari 2023 heeft NBD-Online een beursactie georganiseerd. Inmiddels is de winnaar hiervan bekend gemaakt. Deze week werd de FatMax overhandigt aan Rinus van Castelein Sealants.
 
Wij feliciteren Rinus van harte met deze mooie prijs!

Nieuwe ontwerpopties met vrijhangend akoestisch paneel Solo Matrix 

De Ecophon Solo-familie vrijhangende eilanden is uitgebreid met het akoestische paneel Solo Matrix. Dit gebruiksvriendelijke akoestische paneel is er in verschillende maten, een nog grotere verscheidenheid aan kleuren en wordt eenvoudig aan het ophangsysteen in het plafond geklikt. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Renovatie & Transformatie trefpunt voor pro’s in upgrading van bestaande bebouwing

De vakbeurs Renovatie & Transformatie, voorheen RENOVATIE geheten, vindt plaats van 23 tot en met 25 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. En biedt haar bezoekers, naast veel thematische achtergrondinformatie daaromtrent, een compleet overzicht van de praktische oplossingen voor vraagstukken in renovatie- en transformatietrajecten. 
Lees verder   Website

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP