Berichtjes tikken met de snelheid van het licht, stemmen voor een ster zonder naam en kans maken op filmkaartjes. In ieder geval droog blijven op de fiets naar huis. Allemaal met Zin.
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 12, nu in de winkel!
Zin
Nu in Zin:
Het grote Mantelzorgdossier

In Nederland zijn er maar liefst 4,4 miljoen mantelzorgers. Ze doen het uit en met liefde, 1 op de 10 vindt de belasting wel (te) zwaar. 10 november is het Dag van de Mantelzorg en krijgen zij even een extra steuntje in de rug. In Zin 12 brengen we zes eerlijke en ontroerende interviews met vrouwen die mantelzorgen voor hun ouder, kind of partner. Verhalen over de ups en downs en ook veel tips, nieuws en cijfers. Hoe vraag je hulp aan en hoe maak je alles een stukje makkelijker. Want goed zorgen voor een ander betekent ook goed zorgen voor jezelf.

Zin
Win kaartjes voor voorpremière Mi Vida
Dé film met Loes Luca

Loes Luca speelt in Mi vida (Mijn leven) een prachtige ingetogen rol: die van kapster Lou Welter, die na haar pensioen voor een taalcursus naar Spanje afreist. Om daar uiteindelijk, ondanks opstand van haar kinderen, aan haar eigen toekomst en dromen te gaan werken. Op 16 november is er een Zin-voorpremière en we mogen 50x 2 kaartjes weggeven.

Zin
Wordt het Nijntje, Brandaris of toch Nachtwacht?
Geef een ster en een planeet een nieuwe naam

Wordt het ster Moederpluis met planeet Nijntje? Of misschien ster Nachtwacht met planeet Rembrandt? De Internationale Astronomische Unie (IAU) viert zijn honderdste verjaardag en daarom mag Nederland ster HAT-P-6 en planeet HAT-P-6 b hernoemen. Iedereen kan meestemmen, jij ook. Stemmen kan nog tot eind oktober.

Zin
Zin & Germany travel
Pareltjes langs de Oranjeroute

Houd je ervan om oude kastelen en stadjes te bezichtigen? Dan is de Oranjeroute echt iets voor jou! In Potsdam, Schwerin en nog veel meer plaatsjes zijn schitterende paleizen te zien.

Zin
Doe de test
Hoe snel tik jij?

Tieners tikken gemiddeld 40 woorden per minuut op hun telefoon, waar vijftigers het moeten doen met 26 woorden. Ai! Maar je kunt je snelheid leren verhogen. Bijvoorbeeld door veel te whatsappen (met tips van SeniorWeb). Benieuwd naar alle tips maar ook naar hoeveel woorden jij haalt per minuut?

Zin
Wat zullen we nu weer eens gaan doen?
Wij selecteerden 5 leuke weekendtips

Er is zoveel leuks te doen dat je soms misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wij gelukkig wel! Bezoek bijvoorbeeld in Tilburg het 013 Cinecitta International Film Festival (17-20 oktober), met 13 onbekende filmpareltjes. En wat te denken van de imposante tentoonstelling Thierry Mugler: Couturissime in de Kunsthal Rotterdam, met ruim 150 outfits van de Franse ontwerper?

Zin
In stijl door de regen
Met deze mooie én duurzame Maium regenjas

Droog blijven op de fiets in een regenachtig land als Nederland is nog niet zo gemakkelijk, maar wel met de Maium regenjas. Rits de jas aan de zijkanten open en de regenjas verandert in een poncho. Na de fietstocht rits je de jas dicht en je hebt een stijlvolle regenjas. En daarna plof je lekker met Zin op de bank. Wij spraken de ontwerpers én hebben een mooie aanbieding.

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer