Nieuwsbrief Gianotten Mutsaers
Nummer 70 - vrijdag 14 september 2018
Beste John,
We zitten alweer helemaal in de flow van beursbezoek, heel veel nieuwe titels en veel activiteiten in de winkel. September is echt een maand waarin er veel gepland wordt voor de komende maanden, ook bij ons loopt de agenda alweer aardig vol.
Iemand die alles weet over plannen is Marieke Anthonisse; speciaal voor vrouwelijke ondernemers met een gezin organiseert zij een workshop over hoe je gezin en bedrijf combineert (plannen in de agenda dus, deze workshop). Om een beetje te ontspannen hebben we een presentatie over bierbrouwen, met een proeverij. En wist je dat er ook een Boekenweek voor Jongeren is in september? Tot slot presenteren wij je de nieuwe Writer in residence 2019: Fikry El Azzouzi. En Herman tipt het bijzondere boek van de vorige Writer in Residence: Lieke Marsman.
Veel leesplezier weer.

Met vriendelijke groet,
De boekverkopers van Gianotten Mutsaers

Biermiddag

Lezing en proeverij - Altijd al wat meer willen weten over het brouwen van bier? Jacques Bertens, bierbrouwer en auteur van Bierbrouwen voor Dummies neemt je mee in de wereld van het brouwen. Koen Gijsbers, de eigenaar van speciaalbierwinkel De Bierbrigadier is ook aanwezig en laat je verschillende bieren proeven.
 

zondag 23 september | 15.00 - 16.00 uur | meer info >>

 

Boekenweek voor Jongeren

Van 21 t/m 30 september 2018 hebben scholieren tussen de 15 en 18 jaar hun eigen Boekenweek. In de Boekenweek voor Jongeren gaan schrijvers op Literatour langs scholen: aansprekende auteurs lopen zich warm om met hun verhalen de vonk van leesplezier over te laten slaan. En bij een Boekenweek hoort natuurlijk ook een geschenk: 3PAK, een bundel met korte verhalen van een toptrio auteurs: Nhung Dam, Tim Hofman en Raoul de Jong. Het boekje krijg je cadeau bij aankoop van een young-adult boek.

Writer in residence 2019

Elk jaar nodigt Tilt een schrijver uit om een week in Tilburg te verblijven. Deze Writer in residence heeft verschillende ontmoetingen, dwaalt door de stad, zoekt naar de Tilburgse ziel en doet daarvan verslag in een publicatie. Dit nieuwe werk zal verschijnen in maart tijdens Tilt Festival 2019.

Fikry El Azzouzi maakt een tourtje langs de boekhandels tijdens de Dwalerij in Tilburg zondag 30 september. Om 13.00 uur is hij te gast bij Gianotten Mutsaers en zal hij voorlezen uit zijn omnibus Ayoub.
Zondag 30 september | 13.00 - 13.30 uur | meer info >>

Workshop Zakenmam 

Plannen is belangrijk als je je bedrijf en gezin combineert. Veel vrouwen vinden dit lastig. Ze plannen te veel of te weinig en zijn hierbij  vaak niet realistisch. Waardoor ze aan het eind van de week tot de conclusie komen  dat ze wéér niet gedaan hebben wat ze wilden doen. Tijdens deze workshop gaat Marieke Anthonisse in op de onderwerpen plannen, zakelijke groei en dit alles in combinatie met het moederschap. Marieke is ondernemerscoach en brengt sinds 2017 de Zakenmam agenda uit.
Donderdag 25 oktober | 19.30 - 21.00 uur | meer info >>

 

FietsForum Tilburg organiseert Fietscafé

Het FietsForum Tilburg is door de gemeente in het leven geroepen als een adviesinstantie voor allerlei fietsprojecten in Tilburg. Daarnaast proberen ze het fietsen op allerlei manieren te promoten. FietsForum organiseert een Fietscafé met o.a. Wim Daniëls. 
donderdag 20 september | 19.30 - 21.00 uur | meer info >>

Herman tipt De volgende scan duurt vijf minuten

'Een persoonlijk beproeving op een prachtige manier verwoord.’
-Herman

Dit voorjaar was Lieke Marsman te gast als Writer in residence tijdens het Tilt festival in Tilburg. In die week veranderde alles. Jarenlange schouderklachten bleken na grondig onderzoek veroorzaakt te worden door een kwaadaardige tumor ter grootte van een grapefruit: Kraakbeenkanker.

In tien gedichten en proza over wachten, ziek zijn en doodsangst onderzoekt Lieke Marsman hoe een ziek lichaam zich in een zieke wereld bevindt en de relatie tussen beide. 
De volgende scan duurt 5 minuten - Lieke Marsman 

Top 3 

Hieronder staan de drie bestverkochte boeken in de afgelopen maand augustus Bekijk de volledige top 10 van bestverkochte titels in fictie en non-fictie op onze website.
1. De zeven zussen
Lucinda Riley
€19,99
Bestel nu
2. Wees onzichtbaar
Murat Isik
€24,99
Bestel nu
3. De acht bergen
Paolo Cognetti
€19,99
Bestel nu
Gianotten Mutsaers
Emmapassage 17
5038 XA Tilburg
T: 013-4651111
 
Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 21.00 uur
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
Facebook
Twitter
Instagram
Website
E-mail
Copyright © 2018 Boekhandel Gianotten Mutsaers 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent aangemeld via onze website of omdat je je e-mailadres een keer hebt achtergelaten in onze winkel. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld je dan hieronder af.

Boekhandel Gianotten Mutsaers
Emmapassage 17
Tilburg, NB 5038 XA
Netherlands

Add us to your address book


profiel bijwerken | afmelden

Email Marketing Powered by MailChimp