Beste vrijheidsstrijders,

Dank jullie wel voor jullie steun en support naar aanleiding van mijn standpunt over Trump, zoals gisteren besproken in de show die je hier kunt zien.

We zijn nog steeds donateurs verloren en dat is eigenlijk altijd zo op dit soort momenten. Steun ons alsjeblieft via deze link en natuurlijk voor onze roadtrip, waar ik morgen in de Midweek Update waarschijnlijk positief nieuws over heb. Maar de steun is nog steeds hard nodig.

We werken weer aan nieuwe verhalen voor de show en ik realiseer me weer in wat voor een knettergekke gecreëerde nonsenswereld we leven.

We hebben namelijk nu te maken met racistische planten, de Belgen eisen dat journalisten tijdens de Olympische Spelen een mondkapje dragen en er is weer een opleving van cojona. En nu gaat het om de flirt-variant. Oh Hans! Stop met flirten!!

En kijk eens naar dit bericht over Sam Smith, de genderloze zanger die ik geregeld in mijn shows behandeld heb. Ik heb het nieuwsbericht even vertaald voor jullie: ‘Sam Smith onthult dat ze niet konden lopen, en vertellen openlijk over een traumatisch ski-ongeluk waardoor ze blijvende schade en angst opliepen.’ Even ter herinnering, dit gaat dus om één persoon.

Het is toch te dom voor woorden. Maar zoals gewoonlijk: we lachen ze allemaal uit. 

Dit en veel meer natuurlijk om te bespreken in de komende shows. Geniet van je avond en tot morgen.

Robert

STEUN ONZE ROADSHOW MET EEN DONATIE!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven