3 juli 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Tipsmail juli
image
[onderzoek] Producten die met plezier zijn gemaakt verkopen beter
Onderzoekers Anna Paley en Robert Smith van Tilburg University ontdekten dat verkopers succesvoller zijn als ze vermelden dat ze plezier hebben in het produceren van hun artikelen. 'Verkopers benoemen dat nu maar zelden.'
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Afas en Stage Entertainment verlengen
De samenwerking wordt verlengd tot 2028. Afas blijft de naam gevende partner van het Afas Circustheater in Scheveningen, dat eigendom is van Stage Entertainment.
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind de ideale marketing kandidaat met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve marketing professionals? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
5G-frequenties voor VodafoneZiggo, Odido en KPN
De veiling voor Nederlandse 5G-frequenties, die is uitgeschreven door het ministeie van Economische Zaken en Klimaat, heeft ruim 174 miljoen euro opgeleverd. Telecombedrijven VodafoneZiggo, Odido en KPN (ook de enige deelnemers) wonnen een frequentie.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
KaFra Housing nieuwe sponsor Jutta Leerdam
KaFra Housing sponsort schaatster Jutta Leerdam de komende twee jaar. Leerdam hoopt met de nieuwe sponsor op de Olympische Winterspelen in 2026 uit te kunnen komen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Coolblue spreekt op Shopping Today
[advertorial] Pieter Zwart, de eigenaar én beginbaas van Coolblue spreekt op het keynotepodium van Shopping Today op donderdag 10 oktober. Coolblue kennen we als één van Nederlands' grootste webshops in consumentenelektronica. Maar eigenlijk zijn ze meer dan een e-commercebedrijf. Ze bouwen totaaloplossingen voor hun klanten met de ondersteunende infrastructuur. Dit doen ze in Nederland, België en Duitsland, online en in maar liefst 15 fysieke winkels. Kortom het wordt zeker een keynotesessie waarbij je leert van een gevestigde naam in de e-commercesector. Koop nu je ticket en profiteer van 80 euro korting.
image
Amazon gaat strijd aan met Shein en Temu
Amazon is van plan om een shopsectie op zijn webshop te openen met daarin onder andere goedkope kleding en huishoudelijke die rechtstreeks vanuit China worden geleverd.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
In het wiel van... Herlinda ter Maat (Achterhoek Toerisme)
Marketing en fietsen. Het lijkt een gouden combinatie. Deze zomer kruipt MarketingTribune virtueel in het wiel van gepassioneerde wielrennende of mountainbikende marketeers en vraagt ze het tricot van het lijf. In de 12e aflevering van deze rubriek Herlinda ter Maat, Marketeer Routebureau & Outdoor bij Achterhoek Toerisme.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom naar het CustomerFirst Congres op 3 oktober
[advertorial] Het CustomerFirst Congres is een must-attend evenement voor alle klantcontactprofessionals! Van customer service via customer experience (CX) en employee experience (EX) naar marketing. Kortom, voor iedere professional die de klant centraal stelt in de strategie. Bestel nu je ticket? Dan profiteer je van 100 euro Super Early Bird Korting.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.