Istanbul & Cappadocië, Pas op teken & Een foto zegt meer dan 1000 woorden
Zin Magazine 10

Zin Magazine 10

Gezin zonder ouders, Guilty Pleasure en 5 vragen aan Arthur Japin
Zin
Hartverscheurend & ontroerend
Plien & Bianca

Ze staan al ruim dertig jaar samen op de planken, delen lief en leed als vriendinnen en raken als duo Plien & Bianca niet uitgespeeld. Comedians Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman zetten de zaal opnieuw op stelten met hun typetjes en scherpe dialogen in hun nieuwe show Harrekidee. 

Zin
Kosmopolitisch Istanbul & Sprookjesachtige Cappadocië
Reis in de sfeer van 1001 nacht

Van een bruisende metropool met een eeuwenoude cultuur naar verpletterend fraaie natuur met ondergrondse steden. Zins online coördinator Petra Schouten reist naar de bakermat van onze beschaving en valt van de ene verbazing in de andere. 

Zin
Bloedserieus
Tekenbeet?

Jaarlijks hebben 1,5 miljoen mensen in Nederland last van tekenbeten en krijgen ongeveer 27 duizend mensen de ziekte van Lyme. Ook deze zomer is er weer een piek te zien in het aantal gevallen. Oppassen geblazen dus. Toch gebeten?

Zin
Wereld Fotografie Dag
Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

World Photography Day (19 augustus) is een jaarlijkse, wereldwijde viering van de kunst, het ambacht, de wetenschap en de geschiedenis van de fotografie. In aanloop naar deze dag delen wij een blog vol fotografie weetjes, een top drie van fotomusea en en tippen we een online Fotografie Museum, waarvoor je niet eens de deur uit hoeft.

Zin
‘Wat als dit en dat écht gebeurt, wat doet dat met je?’
Schrijver Brenda Meuleman

Ze twijfelde om er zelf over te schrijven. Omdat er al zoveel over de Tweede Wereldoorlog is geschreven. Maar nadat ze er met rode konen stapels boeken over had verslonden, kon Brenda Meuleman (1972) niet anders. Ze schreef de historische roman Ik zie je aan de overkant. Over drie vrouwen en een Amerikaanse soldaat in een stad, Nijmegen, in oorlog.

Zin
Voor jezelf of een ander
Cadeau bij een half jaar Zin Magazine

Nancy en Felix verhuizen naar een vervallen appartement in West-Londen. Nancy vermoedt kwaad opzet wanneer buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen. Ontvang "Stemmen in het Duister" en 6x Zin Magazine voor slechts € 34!

Zin
Start Nieuw TV seizoen
Hier blijven wij voor thuis

De herfst staat voor de deur en daarmee ook het moment waarop de meeste tv-zenders nieuwe programma's lanceren. Maar ook oude bekenden keren terug met nieuwe seizoenen. Hier kijken wij Zinnetjes (weer) naar uit.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden