Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets
Edge 530 en Edge 830
Nieuwe fietscomputers van Garmin

Garmin komt in mei met twee nieuwe fietscomputers, de Edge 530 en de Edge 830. Beide computers hebben veel weg van de bestaande modellen, de verbeteringen zitten vooral in de navigatie en performance analyse. Maar ook de processor en de accu zijn er op vooruit gegaan. De Egde 530 komt te koop vanaf 300 euro, de Edge 830 begint bij 400 euro. 

Fiets
Data, data en nog eens data!
De nieuwe Fiets Podcast staat live!

Aflevering 2 van de Fiets Podcast staat live! Te gast zijn  - vriend van de show - Léon van Bon en - inspanningsfysioloog en ploegarts van Roompot-Charles - Guido Vroemen. Samen met host Benjamin de Bruijn bespreken ze welke invloed data heeft op het wielerpeloton.

Fiets
Voorbeschouwing
Luik-Bastenaken-Luik 2019

Na de Amstel Gold Race en Waalse Pijl is het zondag tijd voor de derde heuvelklassieker: Luik-Bastenaken-Luik. ‘La Doyenne’ is de oudste wielerklassieker en staat elk jaar garant voor spektakel. Wie kroont zich in de Ardennen tot heuvelkoning? Wij blikken vooruit.

Een gratis paar sokken!

Soigneren kun je leren! Kies nu voor zes nummers Fiets + een special en ontvang een exclusief setje Fiets x Sockeloen sokken t.w.v. €16,95. Je betaalt nu slechts €28,50! Dat is een korting van maar liefst 52% korting op de totale winkelwaarde. 

Fiets
Fiets
Van Bon test
Basso Diamante 2019

Zijn Instagram-tijdlijn staat vol met berichten van fietsmerken en liefhebbers van mooie fietsspullen. Dagelijks scrollt hij door de hele lijst, op zoek naar nieuwe pareltjes. De ene fabrikant doet nog beter zijn best om op te vallen dan de andere. Onder de indruk is hij niet snel meer. Maar toen hij de Basso Diamante 2019 voorbij zag komen, was het meteen raak. Een Italiaanse volbloed. Zijn hoofd sloeg meteen op hol en hij dacht maar één ding: deze moet ik testen....

Fiets
1000m2
Fietsplezier bij Math Salden

Wielersport Math Salden is uw racefietsspecialist bij uitstek. 1000m2 fietsplezier onder 1 dak met een zeer uitgebreid gamma aan raceframes die we zelf naar wens opbouwen. Standaard is bij ons niet goed genoeg. U beslist helemaal zelf hoe uw droomfiets eruit komt te zien. We hebben een heel breed gamma racefietsen van bekende merken zoals onder andere Wilier, Carrera, Colnago, Trek, Bianchi en Ridley. U kunt bij ons niet alleen terecht voor fietsen, maar natuurlijk ook voor uw volledige uitrusting. We hebben de beste wielerkleding en fietsonderdelen. Na een bezoek aan onze winkel bent u volledig uitgerust voor iedere toertocht, trainingsrit of wedstrijd.

Fiets
Amstel Gold Race
Strava data Mathieu van der Poel

Hoe heeft hij dit nog kunnen flikken? Na afloop van de Amstel Gold Race zat heel de wielerwereld vol met vragen. Waar kwam hij in hemelsnaam vandaan en hoe heeft hij het gat met de koplopers kunnen dichtrijden? Mathieu van der Poel heeft zelf geen Strava-account, maar Wahoo wel. Op hun account is de heroïsche rit van MvdP geüpload. De Nederlands kampioen reed de hele dag met een hartslag van gemiddeld 140 slagen per minuut rond en trapte met een cadans van 84 zo’n 278 watt per kilometer. Zijn maximale hartslag bedroeg 197.

Fiets
Zuid-Tirol voor fijnproevers: Kronplatz

Met driehonderd zonnige dagen per jaar is Zuid-Tirol een perfecte bestemming voor de liefhebber van natuur, gastronomie, fietsen en wandelen. Zuid-Tirol verenigt twee werelden tegelijk, nergens sluit het bergleven zo mooi aan op de mediterrane cultuur. Zuid-Tirol is ongerept en authentiek. Niet voor niets maakt het landschap deel uit van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een paradijs voor hikers en mountainbikers en liefhebbers van de betere cuisine: met 25 Michelinsterren is Zuid-Tirol dé culinaire regio van Italië.

Foto: © IDM Südtirol / Kirsten-J.Sörries

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer