FacebookTwitterYoutubeRSS
Home seperator Actueel seperator Over Ons Sportvissers seperator Vrijwilligers seperator Wedstrijden Vis & Water seperator Webwinkel seperator Contact
 

podiumplekken voor keano jansen en bo breuker op ONK's, barbeel koppelwedstrijd en gezellige vrijwilligersvisdag.

dit en meer lees je in de Nieuwsbrief van
sportvisserij oost-Nederland

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt geregistreerd of omdat je lid bent van Sportvisserij Oost Nederland. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment via de uitschrijflink helemaal onderaan. We wensen je goede vangsten toe!
seperator

keano jansen nationaal kampioen junioren en bo breuker 2e bij de dames

Op zaterdag 28 augustus vonden de Open Nationale Kampioenschappen voor junioren en teams plaats in de Lage Vaart bij Lelystad. Keano Jansen, lid van een van de jeugd wedstrijdteams van Sportvisserij Oost-Nederland, viste in de categorie U15 zeer gericht op kleine vis. Hij heeft de hele wedstrijd goed gevangen door te blijven variëren, wat hem uiteindelijk de kampioenstitel opleverde.

Een week later waren de dames aan de beurt op het ONK Dames, wat in het Noordhollandsch Kanaal bij West-Graftdijk werd gevist. Bo Breuker lootte een gunstige eindstek en mede door goed te blijven vissen en regelmatig te blijven cuppen wist ze de 2e plek te behalen.




seperator

junior ijsselfestijn brummen

Op zaterdag 23 oktober a.s. organiseren Sportvisserij Oost-Nederland en Hengelsport Federatie Midden Nederland het Junior IJsselfestijn Brummen voor jeugd van 8 t/m 17 jaar. Onder leiding van vismeesters en ervaren IJsselvissers kun je vissen met stevige feederhengels in de IJssel. Ook gaan we vissen met de vaste stok. Deelname is gratis, wij verzorgen alle materialen en er is plek voor maximaal 50 deelnemers.

cursus controle visdocumenten in oost-nederland

Vind jij het belangrijk dat er wordt toegezien op het bezit van visdocumenten op jouw verenigingswater en federatieve viswateren in jouw omgeving? Wil jij je als vrijwilliger en ambassadeur je steentje bijdragen en je verder ontwikkelen om je hiervoor in te zetten? Geef je dan op voor de gratis Cursus Controle Visdocumenten, waarvan er binnenkort ook twee in Oost-Nederland worden gegeven.




-> Lees hier meer over

seperator

barbeel koppelwedstrijd ijssel


Op zaterdag 16 oktober a.s. vindt er in de IJssel de barbeel koppelwedstrijd plaats. Bij deze koppelwedstrijd zijn mooie geldprijzen te winnen, maar de gezelligheid staat voorop. Net zoals vorig wordt er gevist in koppels van 2 personen. Opgeven kan per koppel. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,= per koppel en er is plaats voor 25 koppels. Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit unieke evenement!




seperator

opening mindervaliden visplaats wierden

Op maandag 30 augustus jl. ging een lang gekoesterde wens van HSV Ons Genoegen Wierden in vervulling: de officiële opening van hun mindervaliden vissteiger. Speciaal voor deze gelegenheid waren enkele cliënten van Dagvoorziening de Eikenlaan van zorginstelling Carintreggeland uitgenodigd om een hengeltje uit te gooien. Onder het genot van een hapje en drankje voor alle genodigden werd het een geslaagde middag.




seperator

gezellige vrijwilligersvisdag bij 't smallert in emst

Op woensdag 15 september vond na een jaar van afwezigheid onze traditionele vrijwilligersvisdag plaats. Op vispark 't Smallert te Emst genoten zo'n 70 vrijwilligers van een gezellig dagje uit. Het weer werkte goed mee, de vis wat minder. Een goed verzorgde barbecue na afloop maakte de dag compleet. We kijken terug op een zeer gezellige en geslaagde dag.




seperator

samen vissen - gratis visuitjes voor ouderen


Het project Samen Vissen wordt steeds zichtbaarder. Sinds de start afgelopen zomer zijn in verschillende plaatsen in Oost-Nederland al enkele tientallen van deze leuke visuitjes georganiseerd met medewerking van de lokale hengelsportverenigingen. Op maandag 20 september ging een groepje ouderen van de Schoutenhof uit de woonwijk Marslanden in Hardenberg voor het eerst naar de waterkant om een hengeltje uit te gooien. Er werd leuk gevangen, de deelnemers en begeleiders werden voorzien van koffie en koek en het werd een geslaagde middag.


-Lees hier meer over

seperator


Volg ons

Twitter
Facebook
Youtube
Nieuwsbrief

Sportvisserij Oost Nederland maakt deel uit van:

Sportvisserij Nederland


 
Copyright Sportvisserij Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail is verzonden door een automatische mailbox. Vragen, die u naar deze mailbox stuurt,
worden niet beantwoord. Klik hier om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.