Hoeveel water heb je nodig?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Hebben mannen en vrouwen echt een andere seksuele piek?

Vrouwen beleven rond hun 35ste hun seksuele piek, terwijl het bij mannen aan het eind van hun tienerjaren alweer bergafwaarts gaat met de lust. Klopt dat idee? En wat is die seksuele piek eigenlijk?

 
 
Quest
 

Wat zorgt ervoor dat je sneller blauwe plekken krijgt?

Hè, wat zie je daar nou? Een blauwe plek? Je kunt je niet herinneren dat je ergens tegenaan bent gestoten. Waarom ben jij binnen de kortste keren bont en blauw, maar je vriend(in) niet?

 
 
Quest
 

Neem nu een abonnement en krijg een scheurkalender cadeau

Begin het jaar goed met een abonnement op Quest, Quest Psychologie, Quest Historie of Quest Junior en ontvang een scheurkalender naar keuze, samen voor slechts € 29,99! Wat dacht je van de Quest-scheurkalender, met 365 verrassende vragen en antwoorden? Of ontvang je liever de Quest Historie-scheurkalender, met elke dag een opvallend krantenbericht van vroeger? En voor nieuwsgierige kinderen is er natuurlijk de scheurkalender van Quest Junior, vol beesten, puzzels, proefjes en nog veel meer.

 
 
Quest
 

Test: hoe aantrekkelijk ben jij? (met uitgebreide uitleg!)

Als we het hebben over aantrekkingskracht, denk je misschien al snel aan uiterlijke kenmerken. Maar ook als je wat minder knap bent, kun je nog steeds woest aantrekkelijk zijn voor iemand anders. We vallen immers niet allemaal op lookalikes van Brad Pitt of Doutzen Kroes. 

 
 
Quest
 

Moet je je tandenborstel natmaken als je je tanden gaat poetsen?

Maak jij je tandenborstel eerst nat voordat je de tandpasta erop doet? Of maak je hem pas nat nádat de tandpasta erop zit? Wie heeft er gelijk? Vijf vragen en antwoorden over je tandenborstel.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Test: hoeveel weet jij over deze verwarrende dieren?

Hoe houd je een alpaca en een lama uit elkaar? Of is dat stiekem hetzelfde dier? En hoe zit het met zeerobben en zeeleeuwen? En is een zeehond dan weer iets anders? Wedden dat jij deze test niet foutloos kunt maken?