‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Mandag 27. august 2018
Info
 
 
Nyt medie om dansk og europæisk erhvervspolitik
Nyt medie om dansk og europæisk erhvervspolitik

Watch Medier har netop lanceret PolicyWatch, der henvender sig til alle med interesse for erhvervspolitik – ikke mindst i de danske virksomheder.


PolicyWatch er et nyt online-medie, der går helt tæt på dansk og europæisk erhvervspolitik og den konkrete betydning for de danske virksomheder.

"PolicyWatch vil fokusere på indholdet i de erhvervspolitiske meldinger fra politikere, virksomheder, interesseorganisationer og mange andre. Vi vil skrive om konsekvenserne af de politiske beslutninger og undersøge, hvordan de påvirker danske virksomheder," siger Peter Søndergaard, redaktør på PolicyWatch.

Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus, og AdvokatWatch på det 11. medie i mediehuset, der desuden står bag AdvokatWatch, AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her (kræver ikke abonnement)
Prøv PolicyWatch
uforpligtende i 21 dage her

Kontakt os og hør nærmere om et udvidet prøveabonnement til din organisation eller virksomhed på tlf. 70 777 127 eller policywatch@infowatch.dk.