Cashmere tørklæde - SPAR 1280 kr. 
Elektrisk glattebørste - SPAR 50%,
Nyt liv til din hud - KUN 199 kr
Se denne mail online

NYE TILBUD HVER DAG

Poncho med pelshætte

Poncho med pelshætte - KUN 349 kr


FØR: 899 kr
Den er smuk og elegant og i høj grad praktisk med sin løse form. Du kan nemt få den til at passe til dit tøj og den kan også bruges udenpå en varm trøje. Forkæl dig selv eller en du holder af med en gave der sent vil blive glemt - og som du kan være sikker på varmer om hjertet.
KØB NU - KUN 349 kr
Nemotæppe til børn

Argan olie sæt i 5 dele - SPAR 65%


FØR: 699 kr
Prøv det her lækre sæt i 5 dele lavet på Argan olie. Arganolie er en vegetabilsk olie, som er presset af nødderne fra argantræet. Olien, er blevet kaldt flydende guld af mange skønhedsguruer (blandt andre Ole Henriksen og Mitch Stone), specielt på grund af dens egenskaber I forhold til hårpleje.
Sættet består af; 125 ml natcream, 125 ml dagcream, 250 ml Showergel, 250 ml Shampoo 250 ml Body Lotion. 
KØB NU - KUN 249 kr
Lang blød cardigan

Lang blød cardigan - KUN 299 kr


FØR  799 kr
Super skøn cardigan. Den er blød og har en god længde. Super stylish og virkelig dejlig at have på. Vi vil vædde på, at den passer til næsten alt i din garderobe. 

Den kommer i en størrelse M/L (mål: skulder: 42 cm, længde: 112 cm, bryst: 98 cm). Materialet er bomuld og uld med acryl, så den er slidstærk og holder formen. 

Vælg mellem to farver; sort og grå. 

KØB NU - KUN 299 kr
Pest rejector

3 eller 6 par thermosokker - KUN 129 kr


FØR: 259 kr
Super bløde Polar thermo sokker. De er meget behagelige at have på og giver optimal støtte på benene. De har ingen generende syninger og krymber ikke i vask. De er lavet af en akryl og polyamid blanding i den nyeste tekstil teknologi som sikre at sokkerne er varme og åndbare. 
KØB NU - KUN 129 kr
Selvklæbende bh
Pierre Cardin sengetøj i linned
2 eller 4 par lækre Uldsokker

2 eller 4 par lækre Uldsokker - KUN 79 kr


FØR: 169 kr
Så har vi fået de lækreste uldsokker på lager. Vælg mellem 2 eller 4 pack i to grå nuancer. De er lavet af 80% lækker norsk uld og 20% polyamid der gør dem slidstærke og gør at de holder formen.
KØB NU - KUN 79 kr
Overvågningskamera til hjemmet
Taske i organisk læder
Komplet værktøjskasse

Komplet værktøjskasse - KUN 999 kr


FØR: 2499 kr
Er du træt af værktøj der er rustet og værktøjskasser hvor halvdelen er blevet væk? Så hug til på dette super tilbud på en komplet værktøjskasse, den indeholder ALT hvad du har brug for til reparationer i hjem og have .

Sættet kommer i en praktisk kuffert med 4 lag værktøj. Der er i alt 204 dele i sættet, som vejer 14 kg. og kufferten fylder 50x25x42 cm.
KØB NU - KUN 999 kr
Smart mini LED projektor

Smart mini LED projektor - SPAR 1000 kr


FØR: 1599 kr
Så har vi fået et parti hjem af denne lille ultra smarte LED projektor. Så nu kan du samle hele familien og se film med denne LED projektor, der blæser jeres film op på væggen. 

LED projektoren giver et billede fra 50 cm – 180 cm i HD-kvalitet og understøtter både billede og lyd. Projektoren er også go' at se sjove familiebilleder og ferieoptagelser på ... eller sport!

KØB NU - KUN 599 kr
Strech jeansleggins

Elektrisk glattebørste - KUN 199 kr


FØR: 399 kr
Den elektriske glattebørste til halv pris. Den udretter mirakler for kruset år og givet et glansfuldt look. Når først du har brugt en elektrisk glattebørste er du hooked. Du kan vælge mellem farverne sort og pink. 
KØB NU - KUN 199 kr
Strech jeansleggins

Strech jeansleggins - KUN 149 kr


FØR: 299 kr
Super skønne bukser i et super strech materiale. De er simplethen så dejlige at have på. De har push up effekt på bagdelen og er ikke så low cut at maven 'buler ud'. Der er ingen generende lynlåse eller knapper. 

De kommer i en one size der virkelig passer alle fra størrelse 36-54 (meget elastisk) Længde: 74 cm  i benene og taljemålet strækker sig fra: 62 cm til 106 cm 
KØB NU - KUN 149 kr
Cashmere tørklæde

Cashmere tørklæde - SPAR 1280 kr


FØR: 1679 kr
Så kan du købe et ægte cashmere tørklæde til kun 399,- kr. Ulden er forarbejdet så det er silkeblødt og lækkert at have på. Det er både til mænd og kvinder. Du kan vælge mellem fin moderigtige farver; rød, grå, og sort, sand, rosa og grøn.

Det er 175 cm. 

KØB NU - KUN 399 kr
Copyright © 2018 Sport Eclipse OU , All rights reserved.
Du modtager vores gode tilbud og rabatter da du har tilmeldt dig vores service på en af vores tilbudssider på internette.

Our mailing address is:
Sport Eclipse OU
Tatarisk 8 / Sakala 22-17A , Harry Maakond Estonia
Tallinn 10141
Estonia

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp