Populære pc-eksperter hacket - sådan undgår du at blive ramt
Det er ikke kun private, der kan blive udsat for hackerangreb. Også eksperter, som formidler it-sikkerhed og ny teknologi, kan gå i fælden. Her forklarer vi, hvordan det kunne ske for et tech-medie med 26 millioner abonnenter.
Se mere her
ANNONCE
Falsk ChatGPT-robot stjæler dine oplysninger - sådan sikrer du dig
En søgning efter ChatGPT på Google kan bringe dig lige i armene på en skadelig browserudvidelse. Se her, hvordan du undgår at falde i hackernes lumske fælde - og hvordan du får den ægte ChatGPT-udvidelse til din browser.
Se mere her
Sådan bruger du dine gemte Chrome-koder på telefonen
Browseren Chrome har en glimrende kodeordshusker, som hjælper dig, når du skal logge ind på hjemmesider. Se her, hvordan du bruger denne funktion fra din iPhone eller Android-telefon, selvom du har gemt kodeordet i Chrome på pc'en.
Se mere her
Derfor laver Microsoft Print Screen-knappen helt om
Microsoft opdaterer konstant Windows 11 og laver funktioner om. Nu er turen kommet til Print Screen-knappen, og det er der gode grunde til. Se her, hvilke planer Microsoft har med Print Screen i Windows 11.
Se mere her
Slet let de seneste 15 minutter hos Google
Google er på vej med en ny funktion til mobilen, der gør det muligt at slette de seneste 15 minutters søgehistorik med ét tryk. Så er dine søgninger væk for altid.
Se mere her
Fjern let naboens hund fra dit foto
En gratis app fra Google kan blandt andet fjerne uønskede elementer fra dine fotos. Vi viser, hvordan du får fingre i app'en, og vi har lavet en lille instruktionsvideo, så du let og hurtigt kan komme i gang.
Se mere her
Bliv klogere i Fordelszonen:
Mirakelkur får din browser i topform igen
Mange af de frustrationer, vi indimellem oplever med vores browser, kan elimineres ved at nulstille den. Det tager faktisk mindre end et minut at få din favoritbrowser tilbage i perfekt stand.
Se mere her
Nu kan du optage video med din kuglepen
Denne kuglepen har indbygget kamera, så du let kan optage alverdens situationer. Den kommer med 32GB micro SD-kort og USB-kabel for let overførsel til pc'en. Og så er den ovenikøbet rigtig god at skrive med.
Se mere her