Trænger du til ny sofa? Se sofaer med levering indenfor en uge | VIND valgfrit sofabord
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Se denne e-mail i din browser.

o	Populære sofaer med hurtig levering
Er du på udkig efter ny sofa, og orker du ikke for lang ventetid? Vi har samlet nogle af vores populære sofaer med hurtig levering til dig lige her.
Se sofaer med hurtig levering
Sofaguide: Gode råd til køb af den helt rigtige sofa

Overvejer du ny sofa? Sofaen er et vigtigt møbel i hjemmet til hygge og afslapning, og vi har lavet en lille guide til, hvordan du vælger den helt rigtige sofa.

Se sofaguide
Vind et valgfrit sofabord

Vind et valgfrit sofabord – værdi op til 6.999,- Sofabordet er med til at give stuen karakter, og lige nu kan du deltage i konkurrencen om et valgfri sofabord til en værdi på op til 6.999,-

Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen. Vinderen trækkes d. 1. december i blandt dem, der har deltaget mellem d. 1-30. november 2021.

Deltag her
Gratis levering - du bestemmer hvordan!
Ubegrænset bytte og returret
Prissikkerhed
Shop online og afhentgratis i bolighus

Alt i vores bolighuse er lige til at tage med hjem eller til hurtig levering. Eneste undtagelse er bestillingsvarer, der fremstilles specielt til dig, her skal du regne med en lidt længere leveringstid. Der tages forbehold for moms- og kronejusteringer, tastefejl, ikke fremkomne samt udsolgte varer.

Denne mail kan ikke besvares.

Du kan til enhver til opdatere dine præferencer ved at klikke her.

Ønsker du ikke længere at modtage ILVA's nyhedsbreve?
Afmeld dig her

Facebook
Instagram
Pinterest
website