Perverse prikkels voor bedrijven
Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
 
 
. .
03-08-2019
  

Populair deze Week: Koninklijke dividendaandelen uit Zwitserland

 

Zwitserland is een van de hofleveranciers van de Europese S&P Dividend Aristocrats. Bij deze index staat niet het dividendrendement centraal. Wel zijn er alle ogen gericht op de jaarlijkse verhogingen van het dividend.

.  
 
 
ADVERTORIAL
 
  
Bent u de volgende dividendexpert?
 

Vraag nu geheel kosteloos de Gids voor Dividendbeleggen van Beleggers Belangen aan. In deze speciale uitgave neemt expert Menno van Hoven u mee in de basisprincipes van het beleggen in dividendaandelen. Wat zijn de regels en waar moet u op letten bij het samenstellen van uw eigen dividendportefeuille?

 
  
 
  


 
 

Brunel fors onderuit  Lees het advies >

 

AMG verlaagt outlook korte termijn  Bekijk advies >

 
 
  

ARTIKELEN

Perverse prikkels voor bedrijven

Het vooruitzicht op een soepeler monetair beleid van zowel de Federal Reserve als de Europese Centrale Bank heeft de rente wereldwijd omlaag gebracht. 

 
 
Cijferstroom stuwt portefeuille verder

De afgelopen dagen regende het kwartaalcijfers binnen de dividendportefeuille met tot dusverre meer positieve dan negatieve uitschieters.

 
   
 
 

‘Ik had niets met beleggen, ik vond het een enge wereld en dacht dat je alleen kon beleggen met heel veel geld. Anderhalf jaar geleden ben ik mij toch maar eens gaan verdiepen in ETF’s omdat ik mijn dochter wilde helpen.’ Lees het interview

 

Interview

Belegger van de Week

 
 
Wat vindt u van deze e-mail?
Positief   Negatief