Beste  ,

We hebben deze week maar liefst drie populaire bijboekingen aan te kondigen. Voor Malle Babbe (de Rob de Nijs musical) zijn extra plaatsen vrijgekomen én komen er in 2025 extra voorstellingen. Verder komt er een extra voorstelling van Kor Hoebe en is BORRELNOOTJEZ nieuw in de programmering. Lees er snel meer over in deze nieuwsbrief.

30 JAN & 14/15 NOV 2025

Malle Babbe

De Rob de Nijs musical

Zijn hits. Zijn affaires. Zijn grote liefde.
De muziek en rijke carrière van Rob de Nijs komen tot leven in de gloednieuwe musical 'Malle Babbe'. Een project waar Rob en zijn vrouw Jet sinds 2021 bij betrokken zijn, in samenwerking met Joop van den Ende.

Gezien de eerste voorstellingen binnen no-time vol zaten, zijn er extra voorstellingen bijgeboekt, op 14 & 15 november 2025. Er zijn ook nog wat plaatsen beschikbaar gekomen voor donderdag 30 januari. Dus grijp uw kans en bestel nu!

wo 3 JULI 2024

Kor Hoebe

Kordaat

Ook al zo populair: Kor Hoebe! Na onze laatste aankondiging was zijn voorstelling gelijk vol. Het Poolse podiumbeest komt daarom op woensdag 3 juli alvast naar Het Park met een extra voorstelling.

Kor staat bekend om zijn hilarische interactie met het publiek en werkt zijn leven lang al in jeugdgevangenissen, dus hij zit vol bijzondere verhalen. Kaarten voor zijn extra voorstelling zijn nú te boeken. 

do 5 dec 2024

BORRELNOOTJEZ

EL7EBS (GEVANGENIS)

Nieuw in de programmering! Wat gisteren nog oké was, is vandaag not done. In deze voorstelling van sketchduo BORRELNOOTJEZ, is Nederland veranderd in een dystopische dwangbuis waar je niets meer mag zeggen over iets of iemand. Voor een leger aan nieuwe typetjes staat hun bestaan op het spel. Kunnen zij nog zijn wie ze waren of gaan zij gebukt onder het nieuwe regime?


Met vriendelijke groet,

Daphne de Groot
Schouwburg Het Park

PS. De zomersluiting van Het Park is dit jaar van 8 juli t/m 9 september. Heeft u in deze tijd vragen? Mail dan naar servicebalie@hetpark.nl. Het kan iets langer duren voor u antwoord krijgt.