Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukaton 2024
Beste meneer / mevrouw Do
De tweede herslag van het jaar dient zich alweer aan. De Dukaton 2024 is nu verkrijgbaar in goud en zilver én is wederom voorzien van een unieke verpakking van Royal Delft! En dankzij de beeltenis van Willem van Oranje krijgt het geheel een nog Nederlandser tintje. De Dukaton 2023 was volledig uitverkocht: mis daarom de nieuwe editie niet en bestel snel!

Gouden glorie met handgeschilderde verpakking!
De gouden herslag van de Dukaton uit 1584 is een absolute aanwinst voor uw collectie. De Dukaton 2024 Goud 1 ounce heeft een beperkte oplage van slechts 40 stuks. Van de Dukaton 2024 Goud 2 ounce zijn nog minder stuks verkrijgbaar. Beide gouden herslagen worden geleverd in een Royal Delft verpakking, waar een beeltenis van Willem van Oranje, de Vader des Vaderlands, met de hand op is geschilderd. Zijn naam staat ook aan de binnenzijde van de munthouder, rondom de munt.

Zilveren schoonheid op haar mooist
De Zilveren uitgiften zijn minstens zo fraai. Zowel de Dukaton 2024 ‘Zilveren Rijder’ 1 ounce als de Dukaton 2024 ‘Zilveren Rijder’ 2 ounce worden geleverd in unieke verpakking, waarop een hoge-kwaliteit transfer van Willem van Oranje staat. Aan de binnenzijde, rondom de munt, staat de tekst Willem van Oranje • Vader des Vaderlands.

Welke herslag voegt u toe aan uw muntencollectie?

Noteer in uw agenda!
Van 2 tot en met 4 februari is de World Money Fair in Berlijn. Hier is de geliefde World Money Fair Set ook weer verkrijgbaar! Mis hem niet en kom langs!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukaton 2024
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukaton 2024 Zilver 1 Ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukaton 2024 Zilver 2 Ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukaton2024 Goud 1 ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukaton 2024 Goud 2 ounce
Noteer in uw agenda : World Money Fair Berlijn 2024
Privacy  •  Voorwaarden