Porsche Nieuws | 70 jaar Pors che in één weekeinde beleven?

8 months ago


Text only:

Dat kan op 9 en 10 juni tijdens de Porsche Days.
Niet goed zichtbaar? Bekijk de webversie.
Feestelijk: de Porsche Days 2018
70 jaar Porsche in één weekeinde beleven? Het kan tijdens de Porsche Days 2018, die op 9 en 10 juni plaatsvinden op Circuit Zandvoort. Het 70-jarig jubileum van Porsche staat centraal. Geniet van de mooiste nieuwe en klassieke Porsches en wandel door het gezellige Porsche Classic dorp. Zelf in actie komen kan ook: er zijn diverse tracktime-mogelijkheden, zelfs voor jongeren zonder rijbewijs. De toegang is gratis, maar met de speciale arrangementen krijgt de beleving een extra persoonlijke én smakelijke touch.
Boek uw arrangement
 
Ready to race
De nieuwe 911 GT3 R is gemaakt voor het circuit. Hij heeft veel gemeen met de 911 GT3 RS, maar de racer is nog lichter gestroomlijnder en krachtiger. Het interieur is 100% functioneel. De airco vergroot het uithoudingsvermogen van de coureur.
Ontdek de 911 GT3 R
Porsche Kids Rally
Gaat u de uitdaging aan? Vorm met uw kind en kleinkind een team: u bestuurt uw eigen Porsche en uw co-piloot bepaalt als navigator letterlijk de richting.
Elke navigator wordt uitgedaagd door verschillende kaartleessystemen, opdrachten en leuke activiteiten. Beleef een onvergetelijk weekend voor jong en oud.
Zien wij jullie aan de start van de Porsche Kids Rally 2018? Bestel dan via Porsche24 of via onderstaande button eenvoudig uw tickets.
Doe mee
Winnen in de Groene Hel
Porsche heeft de loodzware 24 uur van de Nürburgring gewonnen. De Porsche 911 GT3 R met startnummer 912 kwam in de 'Groene Hel' als eerste over de streep. Het is voor de zesde keer dat Porsche deze race won - een record.
Proef de overwinning
Nog krachtiger: Cayenne E-Hybrid
Begin 2019 wordt hij verwacht: de nieuwe Cayenne E-Hybrid. De plug-in hybride is krachtiger (340 kW/462 pk), heeft meer batterijcapaciteit en is efficiënter dan ooit. En dan bedraagt het maximale trekgewicht ook nog eens 3,5 ton.
Beleef kracht en efficiency
 
 
Porsche dealers
Porsche Occasions
Accessoires zoeken
Stel een vraag
 
 
 
 
 
wijzig uw e-mailadres | afmelden | privacy policy
                                                                                 

Porsche.com

Categories: Brand | Branding Cars
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019