Porsche Nieuws | 70 Jaar Porsche bij de Historic Grand Prix Zandvoort

6 months ago


Text only:

en een terugblik op de Kids Rally.
Niet goed zichtbaar? Bekijk de webversie.
Klassiek genieten met Porsche
Bij de 7e editie van de Historic Grand Prix Zandvoort, van 31 augustus t/m 2 september, staan we uitgebreid stil bij het 70-jarige bestaan van Porsche. Speciaal voor Porsche rijders zijn er hospitality-arrangementen beschikbaar, inclusief toegang tot de stijlvolle Porsche lounge.
Boek uw arrangement
 
Jeugd wijst de weg: De Porsche Kids Rally
De Porsche Kids Rally, de tweede editie alweer, was een daverend succes. Onder een stralende zon waren (klein)kinderen van Porsche rijders ‘in charge’: zij waren de copiloten, die tijdens het tweedaagse evenement letterlijk de weg wezen. Er waren spannende proeven en opdrachten op prachtige routes en er was volop ruimte voor ontspanning. Zo stond er een bezoekje aan het Dolfinarium op het programma en de navigators konden aan de slag als DJ. En toen moesten de feestelijke finish en prijsuitreiking nog komen. Volgend jaar weer? Vast.
Nagenieten
Porsche Charging Service: laad maar
Handig: de Porsche Charging Service voor hybride of elektrische auto's. Gemakkelijk altijd de dichtstbijzijnde laadplekken vinden, opladen en betalen. De Mobility by Porsche app registreert alles en u krijgt één keer per maand één factuur.
Meer uitleg
Een legendarisch record
Records kunnen verbroken worden, maar soms worden ze verpletterd. Porsche deed onlangs het laatste op de legendarische Nordschleife van de Nürburgring. Op het 20,8 km lange circuit, dat ook wel bekend staat als ‘de groene hel’, zette Timo Bernhard met de Porsche 919 Hybrid Evo een tijd van 5 minuten en 19,55 seconden neer. Het vorige record van 6.11,13 minuten stond al sinds 28 mei 1983. Stefan Bellof realiseerde deze tijd met een Porsche 956 C, een voorloper van de 919 Hybrid Evo.
Bekijk de recordvideo
 
 
Porsche dealers
Porsche Occasions
Accessoires zoeken
Stel een vraag
 
 
 
 
 
wijzig uw e-mailadres | afmelden | privacy policy
                                                                                 

Porsche.com

Categories: Brand | Branding Cars
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019