Pionier.
Niet goed zichtbaar? Bekijk de webversie.
Porsche
Panamera Sport Turismo
Beste heer Do,

Pionier: de nieuwe Panamera Sport Turismo.

Met de nieuwe Sport Turismo krijgt de Panamera reeks een fascinerende nieuwe dimensie. In het design smelt het typische Porsche DNA samen met veelzijdigheid en gebruiksgemak. De uitschuifbare achterspoiler is een mooi detail. Deze kan extra neerwaartse druk genereren en bij rijden met open dak het geluidsniveau verminderen. Ook uniek is de 4+1 zitconfiguratie in combinatie met het ruime (520 liter) en flexibel in te delen bagagecompartiment. Uiteraard krijgt ook sportiviteit de ruimte. Het actieve vierwielaandrijvingssysteem Porsche Traction Management (PTM) is standaard en het motorvermogen van de Panamera Sport Turismo modellen varieert van 243 kW/330 pk tot 404 kW/500 pk.

Met vriendelijke groet,
Porsche Nederland
Ontdek de Panamera Sport Turismo 
Specificaties 
 
   
     
 
Sportiviteit live: de 911 GTS.
De nieuwe 911 GTS modellen zijn vanaf deze maand te zien én te beleven bij de Nederlandse Porsche Centra. Ze combineren een spectaculair design met grote prestaties en een scherp weggedrag. De bonus: alle comfort voor dagelijks gebruik.
Beleef de 911 GTS 
 
 
   
     
 
Voorjaarsinspiratie volgens Porsche.
Er waait een frisse wind door de Porsche webshop. Vier het voorjaar met originele verzorgingsproducten, handige dragers voor fietsen en dakkoffers, of met items als caps, zonnebrillen en golfballen. Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis.
Doe de voorjaarsinkopen 
 
 
 
6h of Silverstone
Start de motoren.
Het FIA WEC start op 16 april met de zes uur van Silverstone (GB). Porsche zet twee 919 Hybrid modellen in. De lat ligt hoog voor het fabrieksteam: vorig jaar won Porsche zowel het constructeurs- als het coureurskampioenschap.
Beleef het WEC-seizoen 
 
     
 
Playmobil 911 GT3 Cup
Voor kleine grote coureurs.
Groot nieuws voor de jongste Porsche fans. Zojuist is de nieuwste Porsche 911 GT3 Cup racer van Playmobil in de Porsche webshop aangekomen. Hij is levensecht met coole lichteffecten en wordt geleverd met extra banden, gereedschap, een pitmuur en meer.
Bekijk de 911 GT3 Cup 
 
     
 
911 GT3
Born in Flacht.

Nooit eerder waren het circuit en de openbare weg zo nauw met elkaar verbonden: de 4-liter 6-cilinder boxermotor van de nieuwe 911 GT3 is vrijwel ongewijzigd overgenomen uit de 911 GT3 Cup raceauto. Dat betekent 386 kW/500 pk voor de openbare weg. De puristische, lichtgewicht 911 GT3 is er met 7-traps Porsche Doppelkupplung (PDK) of een handgeschakelde zesbak. Actieve achterasbesturing zorgt voor extra scherpte en stabiliteit. De tweezits 911 GT3 is ontwikkeld in het Porsche Motorsport Centre in Flacht en hij wordt gemaakt op dezelfde productielijn als de raceauto's van het merk. Dat zegt genoeg.
In detail: 911 GT3 
Bekijk video 
 
Porsche dealersPorsche dealers Porsche OccasionsPorsche Occasions Accesoires zoekenAccesoires zoeken Stel een vraagStel een vraag
Facebook Twitter YouTube Pinterest LinkedIn
wijzig uw e-mailadres |  afmelden |  privacy policy