Kies uw favoriete Porsche modellen en vergelijk ze met elkaar.
Niet goed zichtbaar? Bekijk de webversie.
Kies maar: Porsche Drive 2
Kies maar: Porsche Drive 2
Is een Porsche de auto waarvan u altijd al heeft gedroomd? Maar weet u nog niet precies welke? Met Porsche Drive 2 krijgt u de kans om op één dag proefritten te maken in twee nieuwe of gebruikte Porsche modellen. Kies uw favoriete Porsche modellen en vergelijk ze met elkaar. Dit is misschien wel de belangrijkste stap op weg naar het realiseren van uw droom.
Meld u aan
 
Genieten van klassiek.
Genieten van klassiek.
De Historic Grand Prix Zandvoort was een waar feest voor alle zintuigen. Met legendarische racers van Porsche aan de start werd het 70-jarige jubileum feestelijk gevierd. Geniet na met de foto’s en de video, waarin voormalig coureur Gijs van Lennep vertelt over zijn bijzondere racehistorie en de passie voor Porsche. Tot volgend jaar.
Start het nagenieten
 
15 jaar zorgeloos rijplezier.
15 jaar zorgeloos rijplezier.
Om zo lang mogelijk van het rijplezier van een Porsche te kunnen genieten, is er de Porsche Approved garantie. U profiteert nu tot wel 15 jaar lang van de zorgeloze zekerheid die u al kent van de fabrieksgarantie.
Lees meer
 
Shoppen volgens Porsche.
Shoppen volgens Porsche.
In de Porsche webshop zijn altijd de nieuwste en mooiste Porsche items te vinden. Dus is een regelmatig bezoek een must voor elke fan. Wat dacht u bijvoorbeeld van dit limited edition schaalmodel van de Cayman GT4 Clubsport?
Bezoek de shop
 
Een legendarische reünie.
Een legendarische reünie.
Eind september vindt op Laguna Seca (Californië) de zesde Rennsport Reunion plaats. Onder het motto ‘Marque of Champions’ komen hier legendarische coureurs, raceauto’s, technici en designers van Porsche samen. Kijk voor foto- en video-updates op nieuws.porsche.nl en volg onze social media kanalen.
Proef de sfeer
 
 
       
 
wijzig uw e-mailadres | afmelden | privacy policy