Hijsongeval met kraan in Harderwijk
Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Pouwels haalt meer omzet uit kantelbare snelwissel

(advertorial)

Komat: ‘Richtlijn Torenkranen voorkomt constructiefouten in materieel niet’

De nieuwe Richtlijn Torenkranen beschermt niet tegen materieelpech. Dat zegt Anne-Fokke de Vries, secretaris van de Kontaktgroep Materieel (Komat), naar aanleiding van het kraanincident maandagmiddag in Harderwijk. ‘Dit is een kwestie van de aannemer, de kraaneigenaar en de verzekeringsmaatschappij.’

Manitou introduceert nieuwe roterende verreikers

Manitou introduceert twee nieuwe roterende verreikers: de MRT 3050 en de MRT 2470. Vooral die laatste is bijzonder, zegt Manitou: het is de eerste roterende, telescopische verreiker met 7 ton capaciteit en een bereik van meer dan 20 meter.

Terex-Fuchs MHL250E is breed inzetbaar

Bij Van Bemmel Container Service (BCS) in Harmelen draait sinds kort een nieuwe Terex-Fuchs MHL250. De machine is dankzij de modulaire opbouw breed inzetbaar. BCS zet hem dan ook in voor het uitsorteren van materiaalstromen, het vullen van containers en het beladen van walkingfloors.

Drie Scania multi-assers voor Van der Donk

“Wij vinden Scania steengoed”, zegt directeur eigenaar Eugene van der Donk van de gelijknamige zand- en stenenhandel in Vinkel. “Vandaar dat we voor de vervanging van drie van onze trucks opnieuw gekozen hebben voor Scania 8×4 en 8×2*6 multi-assers.”

Vacatures

Account Manager (Asten)
Service monteur (Den Haag)
Service monteur (Gouda)
UITVOERDER CIVIEL (Nieuwveen)

Volg BouwMachines ook op Facebook

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.