Hoogwaardige Masterclasses voor de or-professional | Nieuw: OR & Agile werken
Online versie
Afmelden
masterclasses
Praat als or-lid mee over strategische vraagstukken

Om de kennis van de ondernemingsraad op strategische vraagstukken verder te ontwikkelen organiseert OR opleidingen, in samenwerking met het Erasmus OR Centre, dit najaar wederom een aantal Masterclasses. De Masterclasses zijn gericht op strategische onderwerpen en bieden essentiële kennis waarmee de or zich verder kan ontwikkelen op deze belangrijke terreinen. 

De 4 Masterclasses:

Masterclass OR & strategie van de organisatie, 20 juni en 19 september

Om de strategie-voornemens van bestuurders te kunnen toetsen en een advies uit te brengen heb je als lid van de or voldoende kennis nodig van het proces van strategievorming en de afweging van keuzemogelijkheden. In deze Masterclass wordt deze kennis op een toegankelijke manier aangeboden.

Masterclass OR & de financiële en operationele gezondheid van de organisatie, 11 oktober
Kennis van en begrip over financiën en de operationele gezondheid van de organisatie staan in deze Masterclass centraal. Te onderscheiden wat wel en niet van belang is en hoe het in elkaar zit is de kern hiervan. Je krijgt gedegen inzichten aangereikt. En je leert van de docent en jouw medecursisten.
Masterclass OR & Human Resources strategie van de organisatie, 7 mei en 31 oktober

Tijdens deze Masterclass krijg je basiskennis over de vorming van de hr-Strategie; doelen en middelen.
Je leert over de hr-strategie aan de hand van casemateriaal. Zo versterk je je eigen or-kennis en vaardigheden op dit terrein.

agile werken

Masterclass OR & Agile werken, 4 juni en 19 november

Agile werken neemt een grote vlucht bij veel organisaties. Organisaties veranderen wezenlijk door de toepassing ervan. Agile werken is daarom ook een belangrijk onderwerp voor de or. Leer naast de theorie vooral de praktijk van deze concepten en de rol van de or daarbij. En ook hoe de or zelf Agile werken kan toepassen.
Vakmedianet
Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright